Norske fiskere er ufesk for Erna

Started by ConTrari1, 02.07.2021, 20:45:02

Previous topic - Next topic

ConTrari1

For hun skal til FN og gjøre seg enda fetere, må vite. Hun har ingen interesse av hensynet til norske arbeidsplasser når co2 avgiften skrus i været. Fiskere på Sørlandet sparer 200.000 i året på å fylle diesel i Danmark. Med nye norske co2-oppblåste priser ryker arbeidsplassene. Men hei! Hvem bryr seg? Har ikke den samlede norske offentlige sektor seilt gjennom Corona-krisen uten så mye som en eneste tapt arbeidsplass? Slutt å klage, og bli stats-lakei du også.

– Vi kjører til Danmark for å unngå å gå konkurs, sier Lennart Danielsen, leder i Fiskerlaget Sør.
De fleste fiskerne på Sørlandet drar nå til Danmark for å fylle diesel, melder NRK.
Årsaken er avgifter - og særlig den særnorske CO2-avgiften.
Danielsen sier han sparer 200.000 kroner på avgifter i året ved å dra til Danmark, selv om han øker sitt eget dieselforbruk betydelig.


---

– Dette er det vi i Frp kaller et symbolsk klimatiltak. Klimaregnskapet blir penere i Norge, men for verden går utslippene opp, fordi de bruker masse diesel på å reise til Danmark, sier Sylvi Listhaug.

– Det er helt hull i hodet.


Det er ikke hull i hodet, det er elementær offentlig logikk; symbol trumfer virkelighet, utgifter har mer politisk verdi enn inntekter, bobler brister ikke før de ansvarlige er over alle hauger og trygt forskanset i internasjonale organer. Evig eies kun det tapte, som de sa i sin tid på Mongstad.

https://www.nettavisen.no/okonomi/reiser-til-danmark-for-a-unnga-co2-avgiften-helt-haplost/s/12-95-3424148708Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.