"Svenske tilstander": Grotesk unnfallenhet ved grotesk gruppevoldtekt?

Started by Telehiv, 19.12.2017, 21:03:23

Previous topic - Next topic

Telehiv

En kvinne i 30-årene anmeldte en gruppevoldtekt som skal skjedd i en trappeoppgang i en forstad til Stockholm. Ifølge kvinnen skal opp mot 20 menn ha voldtatt eller medvirket til voldtekten. Sperm fra tre av mennene ble funnet på kvinnens klær, og det er disse tre som sto tiltalt for voldtekt. To andre sto tiltalt for medvirkning til grov voldtekt, tiltalt for å ha heiet de andre frem samt filmet med mobiltelefon.

Opp til 20 menn skal altså ha deltatt, fem menn ble tiltalt, tirsdag ble de frikjent. Selv om det forelå sædprøver, oralt var udiskutabelt, osv. men de svenske kriteriene for voldtekt var visst ikke imøtekommet, der man også skylder på elendig politiarbeid. Alle vet hva slags gjerningsmenn det er snakk om når slike antall går løs på en forsvarsløs kvinne: Litt nede i omtalen leser vi at ifølge Expressen er de tre mennene som sto tiltalt for voldtekt 19, 21 og 24 år gamle. De er alle svenske statsborgere, men to av dem har også somalisk og irakisk statsborgerskap. Alle tre er tidligere dømt for blant annet narkotikalovbrudd og vold. De to andre tiltalte er 23 og 29 år.
I tiltalen ble også flere, ukjente, menn omtalt. «De tre tiltalte samt ytterligere et ukjent antall gjerningsmenn har, sammen og i medvirkning, i en trappeoppgang, tvunget kvinnen til samleie og/eller en tilsvarende seksuell handling.» Alle de tiltalte har hele tiden nektet for voldtekt.

Stakkars voldtektsmenn, de kan nå få oppreisning for anklagene også:

Forsvarerne til de tre voldtektstiltalte mennene kaller dommen rettferdig, og sier deres klienter vil vurdere å søke om erstatning.

Link: https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/svensk-politi-brukte-et-ar-pa-a-etterforske-gruppevoldtekt---fem-menn-frikjent/3423399691.html

Noen ettertanker:
- Er denne galskapen bare reinspikka klassejus? Kvinnen har selv sagt via sin bistandsadvokat at hun er rusmisbruker, og mener det er årsaken til at hun ikke blir trodd.
- Eller er det mer "svenske tilstander" der ingen tør å pådømme etniske minoriteter for ikke å få rasismekortet tredd nedover ørene?
- Eller er det ren frykt/feighet som forårsaker denne groteske unnfallenheten?
Les her: https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/--mine-politikolleger-sjekker-om-det-er-sprengladninger-plassert-------under-bilene/3423385744.html

Telehiv

Noterer forresten at saken er oppe i svenske riksmedia akkurat nå. Man drøfter bl.a. hvordan man skal definere voldtekt i lovverket.
Men det kan da umulig være manglende lovdekning dette bunner i. Dette lukter lang vei av alt fra inkompetanse til vettskremte (truede) myndighetspersoner.

Baseballstick

Det er skremmende å se hvor mye av svensk politikk som er inspirert av strutsens problemløsning.

Men vi henger da sannelig ikke langt etter i Norge, heller. For å få bukt med fake news, opprettet journalistisk venstreparti for en tid tilbake sitt eget kontrollorgan, faktisk.no Det sa seg selv hvor nøytralt et sånt kontrollorgan kunne bli, og nå er det i ferd med å skli helt ut.

https://journalisten.no/2017/12/maren-saebo-gar-til-faktisk

Maren Sæbø, faktisk.