Author Topic: Jeg foreslÃ¥r en idrettsintifada  (Read 1236 times)

Emeritus

  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 3 103
    • View Profile
Jeg foreslår en idrettsintifada
« on: 20.12.2017, 21:59:17 »
Jeg har et avslappet forhold til idrett. Jeg har aldri drevet det til noe selv og ser fotball hvis Norge er i VM, og liker vinteridrettene.

Jeg har en svoger som nå nærmer seg femti. Han har spilt fotball i de lavere divisjoner siden 16 års alderen, han ble endog solgt for kr. 25.000,- i attenårsalderen, inflasjonsjustert utgjør det prisen på en tilårskommen negerslave. Selv i dag er han god nok til å spille i 5. divisjon hvis det lokale laget er i beit for en spiss.

I minst 25 år har han trenet minst ett, og til tider opp mot tre lag i gutte og jenteseriene. Han benytter egen bil til og fra treninger, hver eneste uke i disse årene har et par-tre kvelder gått med til dette. I helgene kjører han til og fra kamper, betaler bensin og fergebilletter selv. Kort sagt, han er en av de mange titusen som holder norsk idrett i sving, og hvis en skulle regne dette om i timer og økonomi, hadde norsk idrett kollapset.

Så dukker disse glansrævhølene i NFF opp. Hundretusener til vin og middag. Fire millioner til First House. Kr.45.000,- for en teambulidingsseanse på Lillestrøm for 11 personer. Og Bjørn Dæhli har mottatt 12.500,- i konsulenthonorar for å la seg intervjue på Skavlan. Den oppblåste fjotten �ge Fjørtoft skal etter sigende ha mottatt nær to millioner for å ha snakket med sitt enorme nettverk i politikk og næringsliv.

Hvor blir det av raseriet og trangen til det totale opprør, oder;  Wollt ihr den totalen Krieg?

Vi skulle ha opprettet en nasjonal folkedomstol der de presidenter og personer som har ledet frem til denne utviklingen ble fremstilt på rekke og rad og måtte forsvare seg og forklare hva i helvete de har drevet med. Eier de ikke skam i livet? Hva består dine frivillige bidrag av? Kort sagt en gapestokk etter moderne mønster.

Jeg velger meg frivillig som aktor, jeg skal med den største glede betale både stabsbistand, reise, kost og losji av egen lomme. Jeg skulle ha fått Roland Freisler til å fremstå som en koselig puddel.

 

 

« Last Edit: 20.12.2017, 22:04:30 by Emeritus »