Skrevet av Emne: Klima og vold  (Lest 4370 ganger)

Ryddegutt

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 982
  • Vis profil
Klima og vold
« på: 16.06.2017, 15:53:40 »
I disse dager går valgmedarbeidere fra demokratene amok med automatrifle på sportsarenaer for å meie ned republikanere i sin "motstandskamp" mot demokratiet (hvorfor kalles ikke dette et "attentat" av MSM i Norge og hvorfor skrives der knapt et ord om dette attentatet?):   

https://www.nrk.no/urix/_-skytter-spurte-hvilke-politikere-som-trente-1.13559727

og CO2-hoder skyter med pistol på vitenskapsmenn som har integritet nok til å opponere mot pseudovitenskapen til CO2-hysterikerne:   

http://www.drroyspencer.com/2017/04/uah-shooting-investigation-update-and-thanks/

Det kan det kanskje være på sin plass å minne om en video som ble produsert i 2010 for å fortelle at alle må bøye seg for påbudet om at ayatollaene har bestemt gjennom håndsopprekning at CO2 er djevelen. Dette er en video fra klimaaktivist Richard Curtis der man sprenger barn i luften så blod og involler spruter. Altså barn som ikke tror på CO2-sprøytet:   


Link til youtube-video over:
https://youtu.be/sE3g0i2rz4w
« Siste redigering: 16.06.2017, 15:55:46 av Ryddegutt »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #1 på: 16.06.2017, 18:10:54 »
Mitt forslag for å unngå at ren og uhemmet vold blir politisert, og dermed alminneliggjort som et politisk virkemiddel, er at en begynner å forstå at venstre og høyreekstremister bruker voldsepisoder begått av den ene ytterlighet som politisk redskap for å forsvare egen voldsutøvelse mot den annen ytterlighet.

Det du gjør i ditt siste innlegg er å hevde at CO2 hoder og personer med sympatier for en politikk som ligger på venstresiden i det økonomiske fordelingsbildet, lettere tyr til vold, enn den motsatte ytterlighet.

Dette er en påstand du skal slite med å føre historiske bevis for. Og for å ta det ferskeste eksempelet i norsk nær historie så har vi en herremann på Utøya som du riktignok hevder var gal, men som ikke tilfredsstiller noen av de kriterier som ligger i begrepet "sinnssyk i gjerningsøyeblikket." Og ta dette fra en fagmann, jeg er ikke rettspsykiater, men "sinnssyk i gjerningsøyeblikket," er heller ikke et psykiatrisk men et juridisk begrep, som jeg kan ett og annet om.

Så for å gni det inn; 22. juli var og blir en voldshandling motivert av høyreekstreme idèer på en ellers forvirret skjel.   

Der er mye vold i verden, der er mye intoleranse i verden og ikke minst er der er mange idioter i verden. Men i det hele å forsøke å påstå at knebling av ytringsfriheten (som du påstod for noen innlegg siden) eller vold som politisk virkemiddel er et venstre eller høyrefenomen, bidrar kun til å mate de idiotene som er på kanten til å benytte slike virkemidler.

SKJÆRP DEG!

Når det gjelder den skyteepisoden mot Christys vegg for et par måneder siden, var der samme tendenser på Spencers blogg til å hevde at dette var gjort av CO2 hoder, warmunister og andre venstretyper. Noe Spencer etter mitt syn utnyttet til det usmakelige som om han nå var blitt så interessant som samfunnsaktør at han ble skutt på, og til alt overmål hadde Spencer kontor i en helt annen del av bygningen. Jeg hadde faktisk et par innlegg på det blogginnlegget der denne skytingen først ble rapportert.

"David A
Your arguments are BS. The right answer in this and similar cases are;
– bullets directed at a specific floor or office IS EVIDENCE
– the time and other circumstances around the shooting IS EVEDENCE
It is possible that the shooting is random, it is also possible that the shooting was directed, at this point nobody can say for sure, probably never. You seem to think that EVIDENCE only is facts that with 100% certainty supports one possible interpretation.
If my name was Roy Spencer or John Christy, and this happened the same day as a totally legetime political action that can be interpreted as going against their scientific view, there is a good reason to suspect that this shooting was done by some nut job to send a message. I would for sure have that alternative in mind if I was in Spencers shoes.
Such actions should be condemned without regard of the scientists name or position in the climate debate.
That’s the only right answer."

Men med mindre du har ny og for meg ukjent informasjon, er det ikke noe grunnlag for å konkludere med at;

"CO2-hoder skyter med pistol på vitenskapsmenn som har integritet nok til å opponere mot pseudovitenskapen til CO2-hysterikerne"

Du bidrar kun til å lage et bilde av at klimadebatten som er så alvorlig at skytevåpen nå er på sin plass, og kan således medvirke til at en eller annen idiot blir motivert til å utrydde NMI.

SJÆRP DEG ENDA EN GANG!  
« Siste redigering: 16.06.2017, 18:39:15 av Emeritus »

Ryddegutt

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 982
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #2 på: 17.06.2017, 00:46:14 »
Sitat
It is possible that the shooting is random, it is also possible that the shooting was directed, at this point nobody can say for sure, probably never.

David A demonstrer åpentlyst at han ikke har den fjerneste ide om hva han prater om. Skuddeserien ble gjort med en pistol. Jeg kan garantere at du aldri hadde klart å skyte en slik samling på den avstanden med pistol uten svært mye trening. Påstanden om at "shooting is random" er like sannsynlig som at griser kan fly.

Når det gjelder ABB med sine hjemmesnekkrede uniformer, imaginære hærer og imaginære tilhengere så er og forblir han en nutcase og ingen representant for noe som helst. Både rettspsykiaterne og hans advokat er enig i det.

Vold og brunskjortetaktikk var en gjenganger fra Clinton-bermen gjennom hele valgkampen. Deres pågående aksjon nå som de kaller "Resistance", altså "motstandskamp", henter sitt navn fra væpnet motstand under WW2.

Men så veldig vellykket kan man ikke si at "motstanskampen" er:

Sitat
Friday’s Rasmussen Reports: Daily Presidential Tracking Poll shows that 50 percent of likely voters now approve of President Trump’s performance in office.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/16/tracking-poll-trump-reaches-50-percent-approval/
« Siste redigering: 17.06.2017, 00:54:34 av Ryddegutt »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #3 på: 17.06.2017, 10:21:57 »
Du kommer ingen vei med dette tullballet om at politisk vold og knebling av ytringsfriheten er et venstre fenomen.

Lær deg litt elementær historie og se hva som har blitt praktisert av politisk vold i Mellom og Sør Amerika de siste 70 årene, og fortell meg hvor den politiske volden har vært mest uttalt, høyre eller venstrediktaurer?

Du kan begynne med Chile under Augusto Pinochet og sammenligne med Cubas Castro, deretter kan du ta for deg militærdiktatur etter militærdiktatur som alle ble etablert for å hindre "venstrekrefter" i å gjennomføre en økonomisk politikk som ikke falt i smak hos CIA.

PetterT

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 497
 • Tenk sjæl
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #4 på: 17.06.2017, 22:11:08 »
Den ynkelige emeritusseladden som forsøker å mobbe debattdeltagere her på forumet i verste Trump-stil må SKJÆRPE SEG SELV.

Det er ingen ideologi som har tatt livet av sine egne borgere som kommunismen i fredstid! 
Stalin har i størrelsesorden 25 millioner mennesker på samvittigheten.  Mao, minst like mye.  Pol Pot var verst, relativt til folketallet.  Totalt har kommunisme tatt livet av 70-80 millioner mennesker.  Fortsatt er kommunisme venstresidens foretrukne ideologi.  Det er også venstresiden som er de verste til å drive propaganda for det ikke-eksisterende "klimaproblemet", og som nå innrømmer at det ikke har noe med vitenskap å gjøre, men omfordeling av verdens økonomi (Figueres).  Venstresiden har en forkjærlighet til diktatur og totalitære styresystemer.  Det er bemerkelsesverdig at ikke venstresiden i større grad tar avstand fra islamsk terror.  Jonas Gahr Støre, f.eks., lefler med muslimer som går i ekstreme moskeer.
Det er tanken som teller :-)

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #5 på: 17.06.2017, 22:41:27 »
Innledningsvis, jeg ser at den sarte frue fra Øvre Singsaker har meldt seg inn i debatten og hevder at jeg "mobber," hun skal jeg ta meg av senere.

Ryddegutt, jeg gir meg ikke i forhold til denne voldsromatikken du prosjekterer mot venstresiden, men du skal slite hardt for å finne historisk dekning for dette. For å ta vårt eget land først, har vi i det hele tatt det siste 150 år hatt noen voldshandlinger som kan knyttes til en venstreideologi? Og da kan du ta med alt fra AKP (m-l), SF og senere SV, NKP eller du kan ta ethvert venstreparti fra øverste hylle.

Hva har vi fra høyrekreftene? Hva med Menstadslaget, var det høyre eller venstrekrefter som sendte et helt gardekompani inn i en fullstendig lovlig arbeiderkamp. Og hva har vi hatt etter krigen, var Hadelanddrapene og bombingen mot Blitz - huset utført av SV-medlemmer eller folk fra høyresiden? Hva med Greven fra Bergen? Hva med alle "innvandringskampene" som har blitt utkjempet med køller og der organisatoren var Folkebevegelsen Mot Innvandring som til tider har delt tillitsmenn med Fremskrittspartiet. Og jeg har allerede strødd salt i såret knyttet til den største enkelthendelse etter krigen som ble utført av en tidligere Fremskrittspartimedlem som du hevder at både rettspsykiatere og hans advokat ikke hadde blitt inspirert av noe som helst. Vel, dette er bullshitt og ren fornektelse, de som fulgte de tre dager i retten der dette var tema, mener det stikk motsatte, noe rettspsykiaterne og hans advokat også mener.

Det er uomstridt at Breivik var et nutcase, men han var et høyreekstrem nutcase inspirert av høyreekstreme verdier og synspunkter.   

Det er mulig jeg er biased i forhold til historien, men påvis en bevegelse fra venstresiden i norsk politikk som har stått bak voldelige politiske handlinger de siste 150 år.

Så var det denne skytingen på UAH som du så poetisk har hevdet at hvis den var "random," er det like sannsynlig som at griser kan fly.

Vel, du bommer på faktum igjen. På ny lar du deg informere av det ytre ekstreme høyre slik som Breibart og WUWT. Og denne David A du tror du kommenterer, er ikke David A, men en eller annen type på Spencers blogg som kaller seg Emeritus og som uttalte seg etter å ha undersøkt saken. Det er ikke Emeritus som antyder at skytingen var "random," men politiet  i Hunstville Alabama;

http://whnt.com/2017/04/24/multiple-shots-fired-into-uah-building-over-the-weekend/

Men så begynner fiaskoforskeren Christy å fremstille seg selv for et offer for økoterrorisme, her et bilde av fiaskoforskeren utenfor et av de kontorene som faktisk ble truffet;

http://www.drroyspencer.com/wp-content/uploads/22545724-standard-550x412.jpg

Og det var altså ikke John Christys kontor som ble truffet, men et annet. Han lever seg altså inn i at disse syv skuddene som ble spredt på store deler av fasaden og ikke traff hans kontor, men et nabokontor, var rettet mot han slik at han kan få store oppslag i WUWT som endog mener å kunne antyde gjerningsmennene og be den kristenkonservative justisminister Jeff Sessions å innlede etterforskning mot en eller annen organisasjon (sannsynligvis en miljøorganisasjon) for disse skuddene;

https://wattsupwiththat.com/2017/04/26/demand-investigation-of-uah-shooting/

Til og med de mer oppegående lesere av WUWT ser at Christy forsøker å utnytte det politiet karakteriser som en tilfeldig skyting - som skjer hundrevis av ganger daglig i USA - som er et angrep på den totalt ubetydelige vitenskapsmannen Christy som lar seg avbilde gang på gang der han står og peker og ser bekymret ut, og egentlig er veldig lei seg for at ikke en eneste av disse kulene, som ble avfyrt på et tidspunkt han umulig kunne ha vært på arbeid, ikke en gang traff hans kontor.

Staaaakars Christy, til om med øko-terroristene finner han uinteressant og uten betydning, de gidder ikke en gang å kaste bort en eneste kule på hans kontorvindu.

 
« Siste redigering: 18.06.2017, 01:34:28 av Emeritus »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #6 på: 17.06.2017, 23:03:09 »
Sitat Petter T.

"Den ynkelige emeritusseladden som forsøker å mobbe debattdeltagere her på forumet i verste Trump-stil må SKJÆRPE SEG SELV."

Du forstår neppe det budskap jeg forsøker å formidle, og det kommer best til uttrykk ved at du greier å blande klimastandpunkt med politisk vold begått av venstresiden.

Politisk vold og ytringsfrihet er nært knyttet til menneskerettigheter og respekten for de. Tallene knyttet til Mao og Stalin skal jeg ikke bestride, det er omtrent like omtvistet som om Hitler drap fire, fem eller seks millioner jøder, men de er alle uttrykk for en ekstrem forakt for enkeltindividets betydning og samfunnets rolle i å beskytte disse, og har lite eller ingenting å gjøre med venstre og høyreidèer i Europeisk eller Amerikansk politikk. Disse brytningspunkter dreier seg i dag ikke om grunnleggende menneskerettigheter, noe de heller ikke har gjort de siste 80 - 90 år, brytningene dreier seg om i hvilken grad samfunnet skal ta seg av de svake eller ikke.

Og bare så det er nevnt, jeg stemmer ikke på noe venstreparti selv, men disse hjernedøde politiske analysene her på forumet av typen;

"Venstresiden har en forkjærlighet til diktatur og totalitære styresystemer."

og

"Fortsatt er kommunisme venstresidens foretrukne ideologi."

Er uttrykk for en ekstrem form for høyreekstremisme som bidrar til å få den neste Anders Behring Breivik ut på banen, det bidrar til å etablere et imaginært fiendebilde der vold er det eneste virkemiddel.

Så før du forsøker deg på disse hjelpeløse politiske analysene Fru Øvre Singsaker, forsøk å få orden på noe kaldere til det varmere, at atmosfæretrykket betyr alt og CO2 betyr ingenting, eller hvilken annen vanvittig villfarelse du måtte befinne deg i for øyeblikket.   
« Siste redigering: 17.06.2017, 23:30:00 av Emeritus »

translator

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 338
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #7 på: 19.06.2017, 00:05:35 »
den totalt ubetydelige vitenskapsmannen Christy

Med en emeritusseladd som utfolder seg i fri dressur blir det aldri kjedelig å logge seg inn på dette forum  ;)

Hvorfor tiltaler du en av dine motdebattanter som "Fru Øvre Singsaker"? Hva er sakligheten her, at vedkommende kommer fra Trondheim? Og hvorfor er det så viktig for deg å gjenta og gjenta fraser som den sitert over, Herr Emeritus Goebbels?

Og før du kaster deg over tastaturet for å skrive noe om f.eks. hitling, så kan jeg fortelle deg at du befinner deg i godt selskap. Det var nemlig han som den store statsmann og europeer Helmut Kohl, som døde fredag (til bemerkelsesverdig stillhet i norske medier), sammenlignet Mikhail Gorbatsjov med en gang på 80-tallet.
« Siste redigering: 19.06.2017, 00:08:59 av translator »

Baseballstick

 • Medlem
 • ***
 • Innlegg: 191
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #8 på: 19.06.2017, 07:43:11 »
Vi må huske på at de venstreorienterte støttet og oppildnet massene under demonstrasjonene mot Trump. Det gikk sport i å ønske Trump død offentlig, det var visst bare naturlig omtale av en som ikke følger venstresidas tanker. Tenk om det hadde vært Clinton som fikk dette mediekjøret mot seg hver eneste dag... Det har blitt laget sketsjer og vitsetegninger om å skjære hodet av Trump, skyte ham, drukne ham, kvele ham og stort sett de fleste avrettingsmetodene IS har brukt. Ingen sier noe som helst.

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2016/03/01/george-lopez-tweets-gruesome-photo-el-chapo-beheading-trump/
http://media.breitbart.com/media/2017/05/KathyGriffinTrumpBeheaded-640x480.jpg

Når man får denne type propaganda trykket i fjeset hver eneste dag, gir de svakeste sjelene etter for trykket. Verken politikere eller journalister er uten skyld når sånt skjer.
Nøyaktig samme retorikk som ble brukt mot Peder Jensen i saken mot ABB, kan brukes mot riksmediene når sakene går motsatt vei.

I Sverige skjer det mye for tida. Men noe av det vi kan legge merke til, er representanter fra den nøytrale svenske statskanalen bruker arbeidstida til å demonstrere mot lederen i et demokratisk parti som veksler mellom å være Sveriges største eller nest største. Det sier litt om hvor media står plassert politisk.

http://www.friatider.se/sveriges-radio-hade-anti-sd-plakat-i-sin-bil
http://www.expressen.se/nyheter/anti-sd-skylt-lag-i-sveriges-radios-bil/
http://www.friatider.se/sr-reportern-som-tog-ned-och-sl-ngde-skylten-pekas-ut-som-afa-demonstrant

Hvordan står det så til i Norge? Det kan da ikke være like ille her?

http://journalisten.no/2016/05/journalistene-blir-rodere
https://www.nrk.no/kultur/hoyre-beskylder-ap-for-a-_ta-en-trump_-1.13441882
http://frifagbevegelse.no/arbeiderpartiet-betalte-nrkreporter-6.158.57280.a8af6246c6
http://www.aftenposten.no/norge/politikk/Ap-oppvask-etter-tilbud-om-betaling-for-stemmer-335465b.html

Joda, det er det. Og de to sakene det lyves desidert mest om, er klima og innvandring.
Volds-venstres fanesaker.

« Siste redigering: 19.06.2017, 07:52:02 av Baseballstick »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #9 på: 19.06.2017, 08:16:31 »
Sitat;

"Hvorfor tiltaler du en av dine motdebattanter som "Fru Øvre Singsaker"?"

Fordi han involverer seg i en debatt og bl.a. kaller meg den "ynkelige emereritusladden" og beskylder meg for mobbing av en motdebattant, mens han i realiteten forsvarer ekstreme høyrestandpunkter som i historisk sammenheng er det rene sludder der en forsøker å skape et inntrykk av at venstresiden i vestlig politisk tradisjon er tilhengere av terrorisme og knebling av ytringsfrihet som politiske virkemidler. Denne type politisk retorikk - som mangler enhver saklig dekning - er utelukkende egnet til å dreie voldsspiralen ytterligere.

Ikke helt ulikt den ynkelige Christy - som basert på alminnelige anerkjente vitenskapelige kvalitative mål som impact factor etc. - er en ubetydelig forsker, men forsøker å kompensere med å markedsføre seg som så viktig at han endog blir utsatt for terrorangrep.

Spencer og Chritsy har begge aktivt desinformert om denne episoden. For det første hevder de at skytingen var rettet mot Christys kontor i fjerde etasje og at skytingen skjedde i forbindelse med at demonstrasjonen "March for Science" gikk rett forbi kontorene, og at der var en sammenheng. Dette er imidlertid feil. Skuddene traff både tredje og fjerde etasje og kunne ikke treffe noe annet siden der var trær mellom skuddstedet og de øvrige etasjer. I tillegg gikk ikke "March for Science" demonstrasjonen forbi bygningen men:

"Spencer said all of the bullets hit the fourth floor, but UAH Chief of Staff Ray Garner said some shots hit the third floor. Garner also the science march did not pass Cramer Hall, but started farther south at Shelbie King Hall."

http://www.al.com/news/huntsville/index.ssf/2017/04/shots_fired_at_office_building.html

Hvis Spencer og Christy virkelig er redd for at dette er et angrep rettet mot de, så bør det for det første holde en lav profil å la universitetsledelsen og politistyrken på universitetet (ja UAH har en egen politistyrke) ta seg av ekstern kommunikasjon, i stedet for å stille opp og la seg avbilde som en annen Kim Kardashian å peke mot sit kontor og blåse opp hele historien og endog presentere uriktige fakta.

 

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #10 på: 19.06.2017, 08:33:58 »
Sitat Baseballstick;

"Volds-venstres fanesaker."

Og dette uttales av en person med psevdonymet "baseballstick," som ikke gir noen andre assosiasjoner at her kommer en skikkelig redneck med basketballkølla klar til å ta seg av eventuelle lefties eller warmunistas.

Det er påfallende hvordan dere nutcase høyretypene som siterer Breibart, konsekvent bedriver projisering av egne fantasier over på venstretypene.

Gi ett eksempel på "Volds - venstres" virksomhet i norsk politikk de siste 100 år.

Baseballstick

 • Medlem
 • ***
 • Innlegg: 191
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #11 på: 19.06.2017, 09:11:11 »
Og dette uttales av en person med psevdonymet "baseballstick," som ikke gir noen andre assosiasjoner at her kommer en skikkelig redneck med basketballkølla klar til å ta seg av eventuelle lefties eller warmunistas.

Du har tydeligvis gått glipp av mye, Emeritus. På et forum som hovedsakelig omhandler klima, burde man være kjent med "the hockey stick graph", grafen som viste hvordan global gjennomsnittstemperatur hadde ligget flat i årtusener før den plutselig svingte mot taket som ei hockeykølle.

Om du hadde hatt kjennskap til denne grafen, ville du sett ironien i nicket mitt. Hockeykøllegrafen viste seg å være manipulert. I realiteten var temperturutviklingens grafiske uttrykk fortsatt flatt, som ei baseballkølle...

Men om man er ute etter stråmannsargumentasjon samtidig som man innser at man ikke er oppdatert og i ferd med å dumme seg ut, da griper man de halmstråene man tror ligger lettest tilgjengelig. Og man går slett ikke av veien for å prøve å ta personer i stedet for sak, det fremgår klart og tydelig i trådene her. Veldig gjennomsiktig, men enda mer banalt.


Gi ett eksempel på "Volds - venstres" virksomhet i norsk politikk de siste 100 år.

Har du hørt om Blitz, eller har du gått glipp av dette også?
Eller ABB, som vokste opp med to partipolitisk aktive foreldre i AP og ble formet av dette?

Jeg foreslår at du leser deg opp før du dummer deg ut enda mer, Emeritus.

Du kan begynne med disse linkene:

https://www.minervanett.no/problemet-er-storre-enn-en-gjeng-pobler/
https://www.document.no/2016/03/17/anders-behring-breiviks-barndom-kartlagt-ligger-svarene-pa-227-der/
https://www.document.no/2016/09/21/europol-og-de-hoyreekstreme/

Boken "Extremister" av Magnus Sandelin, eller rettere sagt alt mulig fra Magnus Sandelin anbefales på det varmeste. Sandelin bruker tallmateriale fra skandinavisk politi som resten av media enten ikke har tilgang på, eller ønsker å bidra til å publisere. Utrolig interessant hva den mannen kan bidra til av samfunnsopplysning, han er nok det nærmeste vi kommer et svensk svar på Rita Storhaug.

https://www.magnussandelin.se/bockerna/extremister-en-berattelse-om-politiska-valdsverkare-i-sverige

Håper du bidrar litt mindre forutinntatt og med litt mindre skylapper her etter at du har oppdatert deg på realitetene, Emeritus.
Ha meg unnskyldt, nå må jeg pakke for nok en arbeidsreise i Asia.

« Siste redigering: 19.06.2017, 09:21:38 av Baseballstick »

Emeritus

 • Supermedlem
 • *****
 • Innlegg: 2 516
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #12 på: 19.06.2017, 09:55:13 »
Sitat Baseballstick;

"Eller ABB, som vokste opp med to partipolitisk aktive foreldre i AP og ble formet av dette?"

Så du mener at "to partipolitiske aktive foreldre i AP" er forklaringen på 22/7.

Nutcase.

Og du har enda ikke påvist et eneste tilfelle av vold begått av norske venstrepartier de siste 100 år. Hva en gjeng misfits på Blixhuset foretar seg, har ingen verdens ting å gjøre med holdningen til vold som politisk virkemiddel blant venstrepartiene i norsk politikk.

Så denne "oppdater deg på realitetene" er åpenbart en ny projisering av egen historieløshet.

Sitat Baseballstick;

"...grafen som viste hvordan global gjennomsnittstemperatur hadde ligget flat i årtusener før den plutselig svingte mot taket som ei hockeykølle.

Om du hadde hatt kjennskap til denne grafen, ville du sett ironien i nicket mitt. Hockeykøllegrafen viste seg å være manipulert. I realiteten var temperturutviklingens grafiske uttrykk fortsatt flatt, som ei baseballkølle..."

Så jeg er ikke kjent med MBH99? Du synes i hvert fall ikke kjent med den, for det første går den ikke "årtusener tilbake" og for det andre viser den ingen flat kurve, men viser både MWP og LIA - vel og merke for de som kan å lese grafer.


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2d/T_comp_61-90.pdf/page1-220px-T_comp_61-90.pdf.jpg

omtrent på samme måte som en rekke andre rekonstruksjoner gjort senere:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bb/1000_Year_Temperature_Comparison.png
« Siste redigering: 19.06.2017, 10:03:20 av Emeritus »

Baseballstick

 • Medlem
 • ***
 • Innlegg: 191
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #13 på: 19.06.2017, 10:42:32 »
Jeg noterer at Emeritus ikke evner å kommentere det han får presentert i form av linker.

PetterT

 • Seniormedlem
 • ****
 • Innlegg: 497
 • Tenk sjæl
  • Vis profil
Sv: Klima og vold
« Svar #14 på: 19.06.2017, 17:22:05 »
Stusselig og tannløst svar #6 fra emeritusseladden. Jeg hadde ventet noe mer fra en skarpskodd (?) advokat.

Emeritus: "...du greier å blande klimastandpunkt med politisk vold begått av venstresiden."
Hvem var det som trakk inn 22/7 ABB og militærdiktatur?????
Da må det være relevant å vise til venstreradikal vold, tortur og massemord begått av kommunister, og at venstreradikale er de mest klimahysteriske "klimakuker".
Hva er forskjellen på et militærdiktatur og kommunistisk diktatur?  
Er det bare at maktovertakerne i det ene tilfelle er yrkesmillitære og i det andre tilfellet opprørere/geriljakrigere.  Resultatet blir det samme.
Er Nord-Korea et greit og akseptabelt venstreradikalt diktatur eller er det et tilnærmet militærdiktatur med en "sivil" diktator? 

Det er temmelig åpenbart at det er venstreradikale som ønsker å påtvinge andre mennesker et levesett som de venstreradikale har som forbilde, enten det gjelder planøkonomi eller klimapolitikk, og merk at det er tvang som er venstresidens virkemiddel.  Enkeltindividers frihet skal undertrykkes med midler som helliger målet.
Selv har jeg sans for Kardemommeloven  ;D
Når det gjelder mitt klimastandpunkt så har jeg gått fra å "tro" på Al Gore til å bli Klimarealist.

A propos "tro" her på forumet, så har Al Gore vistnok uttalt at hans klimakamp er et kall fra Gud, og for Pachauri er klima hans "religion and dharma", så slutt å klag på Spencer og Christie.  Konsentrer deg heller om dine egne meningsfeller hva enten de er religiøse eller voldelige venstreradikale.

Det er tanken som teller :-)