Skrevet av Emne: Obamas energiminister med drahjelp for Trump  (Lest 327 ganger)

Ryddegutt

  • Supermedlem
  • *****
  • Innlegg: 982
    • Vis profil
Obamas energiminister med drahjelp for Trump
« på: 20.03.2017, 09:38:27 »
USAs tidligere energiminister, Ernest Moniz, fremstår som en lallende idiot i et intervju med CNN. Selv Trump kan mer om klimaforskning enn denne såkalte "utdannede kjernefysikeren". Har denne gjøken virkelig vært energiminster i USA:

Sitat
- Det er ikke bare meg. 97 prosent av verdens klimaforskere er enige om at mennesket har vært en pådriver for global oppvarming siden den industrielle revolusjonen, påstår den tidligere energiministeren i intervjuet med CNN.

Her viser han trolig til en undersøkelse utført av blant andre John Cook, grunnleggeren av siden Sceptical Science.com. Den tar utgangspunkt i forskning på emnet, og ikke innhenting av enkeltforskeres meninger.

(...)

Han hevder også at Trump-administrasjonens retorikk er med på undergrave demokratiet. Dette gjennom å ikke forholde seg til fakta.

- Dette dreier seg om demokratiets kjerne. Hvis vi ikke skal ha en faktabasert offentlig samtale, er det veldig, veldig dårlige vilkår for et informert samfunn, uttalte Ernest Moniz overfor CNN.

http://www.dagbladet.no/nyheter/tidligere-energiminister-om-trump-regjeringens-forhold-til-vitenskapen---svaert-urovekkende/67413423

Nå man har slike lavpanner fra Obama-tiden som står på sidelinjen og bretter ut sin enorme uvitenhet og hinsides uvitenskapelige holdninger så blir det en walk in the park for Trump å snu energipolitikken tilbake til riktig retning.

Selv Dagbladjournalisten Karl Martin Jakobsen er forsiktig med å støtte Moniz. Vanligvis er journalister 100% enig med alle som støtter CAGW og formulerer seg alltid slik at det skal høres ut som man slår fast fakta. Og særlig støtter jurnalistene alle som er negative til Trump.  Men her bruker journalisten formuleringer som "påstår den tidligere energiministeren" og "Artikkelforfatterne oppgir at 97 prosent av studiene".

« Siste redigering: 20.03.2017, 11:01:06 av Ryddegutt »