Skrevet av Emne: Boken "Miljømytene – står vi framfor verdens undergang?"  (Lest 493 ganger)

Ryddegutt

  • Supermedlem
  • *****
  • Innlegg: 982
    • Vis profil
Erik Tunstad har sluppet til med en bokanmeldelse på forskning.no. Vi får telle minuttene før denne artikkelen forsvinner fra forsiden:

Sitat
All slik informasjon kan selvsagt diskuteres – vitenskapelig. Det er ikke gitt at den ene eller den andre forklaring er den rette. Det er da også biologen og miljøverneren Morten Jødal oppmerksom på. Hans ærend i denne boka er ikke å dunke det rette svaret i hodet på leseren – men å stille spørsmålstegn ved hvordan samfunnet – ikke bare forskere, men også «aktivistforskere», politikere, miljøaktivister, kjendiser og medier velger side.

Gang på gang – enten det handler om ozonlag, skogsdød, dødsalger, sur nedbør, biedød, DDT, økosystemiske sammenbrudd eller menneskeskapte klimakatastrofer – ser vi at de ovenfor nevnte – i samlet flokk – skriker Katastrofe! Verden går under!

Gang på gang ser vi også at de tar feil.

Hvorfor? Fordi de ikke har sett på den samlede bevismengden – de har bare forholdt seg til dataene som skriker katastrofe. Å trekke inn angstdempende informasjon, som for eksempel at det i dag er langt mindre ekstremvær enn i tidligere tider – blir ansett som umoralsk.

http://forskning.no/meninger/kommentar/2017/03/hvor-ble-det-av-verdens-undergang-miljomytene-tunstad-jodal

Boken kan kjøpes her:

http://miljomytene.no/kjop-boken
« Siste redigering: 15.03.2017, 15:54:28 av Ryddegutt »