The Unscience Guy

Started by Ryddegutt, 28.02.2017, 09:52:47

Previous topic - Next topic

Ryddegutt

Bill Nye, "The unscience guy", blir valset over av en ekte journalist. Slik går det gjerne når pseudoscience møter ekte journalister og ikke bare et mikrofonstativ slik som de vanligvis er vant med fra media:



Kilde: Watts

Emeritus

#1
Bill Nye er ingen klimaforsker men en mechanical engineer med noen grader og kan mindre om klima om de fleste her på bloggen. Bl.a. greide han i dette intervjuet å hevde at siste istid var for titusenvis av år siden. Der er ingen offisiell slutt på siste istid, men det skjedde ekstremt mye de siste 10 - 15 tusen år, så siste istid var i hvert fall ikke for flere titusen år siden.

Men vi lever i en tid der Karl I. Hagen, Ole Henrik Ellestad og Stein Bergsmark utgjør 1% av de 300 personer som har undertegnet en petisjon til Trump om å trekke USA fra alt klimavrøvlet, og disse 300 utgjør i følge WUWT;

"names of around 300 eminent scientists and other qualified individuals...."

Vi har endog en forumdeltager pÃ¥ denne listen, slik at kjentfolk de facto utgjør 1.33% av listen, og dette i et land som utgjør ca. 0,07 % av verdens befolkning og er representert  med 1,33% av listen, og jeg føler at jeg kjenner alle fire !!!!

Hvorfor er ikke alle forumdeltagere på denne listen, siden Ellestad, Hagen og Bergsmark er "eminent scientists and other qualified individuals." Enhver KD'er bør jo føle seg dypt og urettferdig oversett, ja nærmest marginalisert.

https://wattsupwiththat.com/2017/02/25/richard-lindzen-petition-to-president-trump-withdraw-from-the-un-convention-on-climate-change/