Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG): �rets miljøklovn

Started by Telehiv, 31.12.2016, 17:22:35

Previous topic - Next topic

Telehiv

Med "miljøpartiet" MDG som åndelig ledestjerne i ryggen, har dette flogvitet kastet ut Oslos kommunale søppeltjeneste som fungerte utmerket, og tatt inn fimaet Veireno i stedet.

Resultatet?
Oslo kommune har mottatt nærmere 30.000 klager på manglende søppelhenting de tre månedene firmaet Veireno har hatt ansvaret for søppeltømmingen i hovedstaden. Jeg kan dessverre ikke helt fri meg for frykten for at vi er i ferd med å importere stadig flere "amerikanske tilstander" her hjemme: Bare med å gå inn på Brønnøysund og se på det overtakende selskaps realistiske håndteringskapasitet (for en by på snart 700.000 innbyggere...) burde jo alle varselklokker ringt. Det er vel ikke meningen at Oslo kommune skal være et støtteapparat for oppbygging av private søppelaktører?!?



Link:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslo/soeppelaaret-2016-29-000-klager-i-oslo/a/23885423/
http://www.hegnar.no/Nyheter/Naeringsliv/2016/12/30.000-klager-paa-soeppelkaoset-i-Oslo

PS: Dette er samme figuren som i intervju med Anders Magnus før valget sist, forlangte at norsk oljeindustri (i klimaets navn, miljø er som kjent ut) straks ble nedlagt.

Kort utdrag fra seansen:
Magnus: "Hvem skal betale for det da?"
Lan Marie (åpenbart sjokkert over Magnus' uvitenhet): "Det skal jo staten gjøre!"
Magnus: "Men hvordan skal staten få de pengene da, når oljeindustrien er lagt ned?"
Herfra ble det ingen klare ord å oppfatte hos Lan Marie, bare noe mumling før intervjuet måtte avsluttes.

Dagen etter var de faste besserwisserne på plass i media (de kjente klimaforskerne Marie Simonsen et al), der dommen stort sett gikk ut på at Magnus var en mannsgris som drev mobbing av dette flogvitet.

PS: Samrøret mellom MDG og Cicero
Det har helt fra starten av MDG vært dårlig skjulte koblinger til de mest utagerende aktivistene i Cicero.
Cicero-artikkelen "Grønt gjennombrudd" i sept 2015 er et typisk eksempel der seniorforsker Anne Therese Gullberg i Cicero kjører en ren promotering av MDG og tidligere Ciceroansatte Lan Marie. For en gjeng:
Link: http://www.cicero.uio.no/no/posts/klima/gront-gjennombrudd