Author Topic: A Climate-Change Skeptic Is Unbowed  (Read 832 times)

Ryddegutt

  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 982
    • View Profile
A Climate-Change Skeptic Is Unbowed
« on: 03.01.2017, 09:52:54 »
Tittel på en artikkel i New York Times (en avis som vanligvis er like blåst i klimaspørsmålet som drittavisen Aftenposten, men som glimter til akkurat her) gir en god beskrivels av Christy og hans integritet.

"Though Scorned by Colleagues, a Climate-Change Skeptic Is Unbowed"

https://www.nytimes.com/2014/07/16/us/skeptic-of-climate-change-john-christy-finds-himself-a-target-of-suspicion.html?_r=0

Her er en meget god video av en forelesing med professor John Christy. Han kommer innom det meste, alt fra retardenes jakt pÃ¥ betalinger fra "den onde oljeindustrien" (slik nekene alltid gjør siden de mangler faglige argument), hans tid som misjonær i Afrika (naturfaglærer i bushen) og til idiotene som vifter med sine fullstendig falsifiserte  Mikke Mus-modeller.

Christy er både dempet, humoristisk og respektfull overfor faget og dataer. Men han legger ikke fingrene i mellom når han river hodet av og spytter ned i halsen på det inkompetent hylekoret som står å skriker om sin pseudoscience. Selve forelesingen varer ca 45 min, men spørsmål & svar delen til slutt er også interessant.

Jeg så videoen i går etter tips fra Jonova og nå har WUWT også omtalt den:

https://wattsupwiththat.com/2017/01/02/john-christy-climate-video/

Denne kommentaren fra Eric Worrall bifalles 100%:
Quote
My thought – if we could clone half a dozen John Christy’s and send them out to all the classrooms of America, the climate scare would collapse overnight.

Her er en direktelink til youtube som er praktisk hvis man vil se den på chromecast.


https://www.youtube.com/watch?v=EvO7bBuTRno
« Last Edit: 03.01.2017, 16:05:03 by Ryddegutt »