Nekene i Miljøterroristene De Galne

Started by Ryddegutt, 28.11.2016, 20:59:48

Previous topic - Next topic

Ryddegutt

Nekene i Miljøterroristene De Galne har ikke tid til å være "klimavennlige":

QuotePå grunn av den lange togreisen, velger imidlertid flesteparten av MDG-politikerne å ta fly.

http://m.nettavisen.no/nyheter/innenriks/mdg-krangel-25-timer-togtur-til-landsstyremte/3423287283.html

De er flaks at resten av befolkning har så god tid at de kan tvinges over på tog. Spesielt de med dårlig råd og ikke har penger til avgiftene...

Ex-administrator

Altså:

QuoteJeg skal fly opp på fredag kveld. Det handler rett og slett om at jeg må jobbe torsdag og fredag, og har forpliktelser på partikontoret.

Samme med Hansson. SUV, enebolig på landet og tar fly når han "må".

Som å demonstrere mot vold ved å gå rundt og fike folk. Eller eventuelt at et kollektivelskende parti kommer i bystyret i Norges største by og deretter bevilger null mer penger til kollektivtrafikk. Og ikke løfter en finger når prisene skrus opp.

Ryddegutt

#2
På plass nr.1 kommer vedfyring og på plass nr 2. kommer stearainlys:

QuoteDisse forurenser mer enn bilkjøring

Ett levende lys kan gi langt høyere konsentrasjoner av sotpartikler hjemme i stua di enn lufta langs de mest forurensede veiene i Oslo, viser ny undersøkelse. – Bruk elektriske lys, sier ekspert

https://www.nrk.no/nordland/disse-forurenser-mer-enn-bilkjoring-1.13246540

Og Afrika fylles opp av utbrente klimavennlige sparepærer og lysrør fulle av kvikksølv. Med nå er der jo fullt opp av returpunkt og miljøstasjoner i Afrika så dette kvikksølvet blir nok håndtert på en forsvarlig måte.

Nei, la oss konsentrere 100% av innsatsen mot de onde bilene som utgjør minst 10% av CO2 utslippene. Med litt flaks så fungerer nye biler i minst i tre år før de havarerer pga tvungen bruk av biodrivstoff:

QuoteStore bilimportører som Toyota og Ford vil ikke garantere for sine biler dersom biodrivstoff-andelen blir høyere enn EUs norm. Venstre vil ha full gass med biodrivstoff fra 2020.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/sliter-med-nye-biodrivstoff-paalegg/a/23858841/