Klimahistorikk: En typisk Stanghelle-forsimpling av klimadebatten

Started by Telehiv, 02.11.2016, 16:44:34

Previous topic - Next topic

Telehiv

Da Stanghelle var så useriøs at Siv Jensen fikk støtte av klimaalarmist Prestrud

Av våre mest selvhøytidelige, opportunistiske og samtidig ulærde mediafjotter troner bøtteknotten Stanghelle høyt. Uten en dags utdannelse ut over folkeskolen* har denne avskjæringen likevel selvsikker og full kontroll på klimaproblematikkens tyngste fysikk. Av og til kan det derfor være morsomt å ta et tilbakeblikk på kvaliteten på dette redaktørfunnet.
*Han synes faktisk å være stolt over å opplyse om dette til wikipedia: https://no.wikipedia.org/wiki/Harald_Stanghelle



Her er en årsgammel artikkel som setter et skarpt lys på Stanghelles uredelige journalistiske nivå, så uredelig at selv den gamle sjefsalarmist Pål Prestrud (!!) fant det nødvendig å rykke ut med en korreks. Slik at Pål Brekke i neste runde fikk hakeslepp og delte ut cudos.

Stanghelle står atter igjen som den lille lurvetassen han faktisk er, for han er uimottakelig for enhver form for kritikk i saken, som dere kan lese nederst i denne artikkelen:
"- Prestrud ser det ut fra et mer faglig blikk, og er opptatt av nyanser. Vi journalister er mer opptatt av å gå til kjernen. Og kjernen av Frps miljøpolitikk er om klimaskeptikerne, som hevder at det ikke er bevist at klimaendringene er menneskeskapte, skal vinne fram, sier Stanghelle."

http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/siv-jensen-far-sttte-av-klimaforsker/3422784725.html

translator

Jeg husker dette, og det virker som reveforsker Prestrud tilsynelatende er blitt mer moderat i sine synspunkter etter at han gikk av som leder for Cicero. I 2009, da Henrik Svensmark var i Norge og holdt et foredrag i Universitetets aula i Oslo, var jeg selv til stede. Prestrud avbrøt gjentatte ganger og prøvde å holde foredrag fra femte benkerad. Han til og med snudde seg mot oss som satt bak ham for å holde på oppmerksomheten. Jeg mistet all respekt for mannen etter en slik opptreden.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Ryddegutt

Ja, dette med skramling og tomme tønner gjelder innenfor alle fagområder og særlig når det kommer til pseudoscience . Nå man ikke har faglige argument så hopper CO2-hysterikerenes fort over til skriking. Generelt er det ikke de skarpeste knivene i skuffen som ender opp med alarmisme-forskning selv om det er det eneste fagområdet man får kastet penger etter seg.

Ryddegutt

- Du kan svømme i forskningspenger, ingen studie er for absurd til å bli finansiert

- Du får reise jorden rundt på 1.st klasse og bo på luksushotell der man diskuterer og får tildelt finansiering til "løsninger" på imaginære problem som du selv finner opp

- Det er helt i orden å ha et personlig "CO2-fotavtrykk" som en norsk småby

- Ingen har lov å kritisere ditt arbeid med mindre arbeidet ikke er tydelig nok på at dommedag nærmer seg hvis ikke staten får konfiskere all inntekt fra de med lavest lønn.

- Du får greit publisert en dårlig skrevet skolestil som "peer-review studie" i det som tidligere var respekterte journaler. Det er lov å lyve og fuske i studien bare du passer på å skjule dataunderlaget og metodene.

- Du blir ærefult titulert som en av "verdens fremste forsker" samme hvor falsk og middelmådig du er

- Du kan opptre så bøllete du bare vil med media som heiagjeng fordi du tilhører den største flokken og har mest penger

- Barn blir med statlig hjelp indoktrinert helt fra barnehagen med at du er en "helt" som skal redde deres fremtid. Og barna bli fortalt at alle som er uenig med deg er slemme, dumme og betalt av oljeindustrien (den samme oljeindustrien som betaler barnehageplassen til barna)

- Du slipper Ã¥ bli konfrontert  med at sludderet du holder pÃ¥ med ødelegger økonomien og senker levestandarden drastisk i barnas fremtid. Hvis noen av de slemme spør sÃ¥ er det bare Ã¥ vifte med PowerPoint presentasjon med eventyrfortellinger som er laget av noen null i Greenpeace eller WWF. Media vil klappe entusiastisk og støtte deg 100% uansett hvor lite realistisk det du presenterer er.

Alt dette får man og man trenger omtrent ikke akademiske kvalifikasjoner engang. Et medlemsskap i Greepeace eller WWF holder som kvalifikasjon. Det eneste kravet, men det er et absolutt krav, er at man uforbeholdent støtter nonsensus.

Gjett hvilken type personer og faglig nivå det er på de "forskerne" som blir tiltrukket av dette...

Telehiv

Ryddis,
du var hard i klypa der, men dessverre er du så spot on at man kan kaldsvette av mindre.