NRK og tåkelurer

Started by Ryddegutt, 25.05.2016, 11:18:58

Previous topic - Next topic

Ryddegutt

Går de aldri tomme for penger disse tåkelurene av noen "vitenskapsfolk" som roper om dommedag og produserer me-too rapporter? Men vårt kjære NRK hiver seg på uansett hvor blåst budskapet er?

QuoteAdvarer om at jorden kan bli ti grader varmere

http://www.nrk.no/urix/advarer-om-at-jorden-kan-bli-ti-grader-varmere-1.12960651


Denne studien som NRK nå trykker til sitt bryst referer bl.a til "IPCC Summary for Policymakers in Climate Change 2013" i sin referanseliste!

Jepp, her snakker vi om "vitenskap" med stor V...


Telehiv

Media er så med på notene (les: salgskåte) at mulighetene for å nå fram med balanserte klimauttalelser - selv for forskerne i den tekniske delen av IPCC-rapporteringen - snart er en saga blott: Media vet nemlig at de kan få klimagærningene i de faste alarmismeinstituttene til å levere et salgbart sjokk anytime.

Jeg er derfor blitt mer og mer overbevist om at det eneste som nytter her hjemme, er å vente til kaldtvannsområdet i Nord-Atlanteren vokser seg så stort - slik det gjorde foran forrige kalde periode fra etterkrigstiden til 1976 - at det ikke lenger kan skjules, selv i det enøyde miljøet rundt Benestad, Hygen et al i Met.

Ikke tro at de mer saklige/erfarne meteorologene ikke er kjent med disse naturlige syklusene, og at noen til og med skjønner at man kan bli stående med et forklaringsproblem etter hvert, for vi kan allerede legge merke til at de ulike met-instituttene spriker påfallende i sine sommerspådommer for 2016:

Noen tar den omfattende nedkjølingen av Nord-Atlantisk overflatevann med i sine varsler for Europa denne sommeren, mens andre prøver å lukke øynene for det. Hvis dere har fulgt med i de ulike instituttenes sommervarsler, har dette vært lett å observere. Vi får nok også se mer av denne spriken framover.

Ryddegutt

#2
Det som er spennende med den kommende nedkjølingen er å se hvordan de kommer til å "justere" de historiske temperaturene for å fortsatt holde på problemet på avstand. Mon tro om de klarer å holde det gående med "justeringer" helt frem til AR6...


Telehiv

Quote from: Ryddegutt on 25.05.2016, 12:01:26
Det som er spennende med den kommende nedkjølingen er å se hvordan de kommer til å "justere" de historiske temperaturene for å fortsatt holde på problemet på avstand. Mon tro om de klarer å holde det gående med "justeringer" helt frem til AR6...

Ryddegutt,
du er høyaktuelt sannspådd:



Claim: Global Warming will Increase Arctic Snowfall
Varmistene, åpenbart bekymret over at Arktis nekter å innordne seg forventningene til sammenbrudd + at man begynner å innse at nedkjølingen av Nord-Atlanteren kan bli en gjentakelse av tidligere tiders kalde sykluser, har gjort at man for lengst er i ferd med produsere "kompenserende forskning".
WUWT har i dag fanget opp akkurat dette, når de kommenterer at:

"A study published by scientists at the University of Buffalo claims that global warming will increase snowfall in the arctic, slowing the rate of sea level rise."

Link: https://wattsupwiththat.com/2016/05/25/claim-global-warming-will-increase-arctic-snowfall/comment-page-1/#comment-2222887

PS: Den observante leser vil notere seg at Telehiv allerede har en kommentar til dette under artikkelen....