Ny hemningsløs "forskning": Bibelske skrekkvisjoner for de neste 10.000 år

Started by Telehiv, 10.02.2016, 20:10:32

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det gamle bibelske tricket for å få folk lydige, var at dersom du ikke innordnet deg makta skulle dine synder hjemfalle ikke bare på deg, men på alle dine etterkommere i 7 ganger 7 slektsledd. Det tørket jo fliret av de fleste.

Den faste alarmistrøverbanden bak en rekke hemningsløse datamanipulerte skrekkonstruksjoner de senere årene (dvs. folk som f.eks. Shakun & Marcott som med tiårets skitneste datasaltoer prøvde å fjerne "pausen"; Benjamin D. Santer som fjernet påstanden i IPCC 1995 om at AGW ikke hadde forskningsmessig dekning; ekstaseagitator Susan Solomon, osv.) lar seg ikke begrense av disse små, uskyldige bibelske strafferammer:

De opererer nå med 10.000 år som vedvarende skadeperiode for dagens synder rundt slikt som å fjerte i kor etter en god raspeballmiddag, for i Nature Climate Change har de fått antatt følgende:

Consequences of twenty-first-century policy for multi-millennial climate and sea-level change

Link: http://www.nature.com/nclimate/journal/vaop/ncurrent/full/nclimate2923.html

Våre hjemlige klakører har selvsagt sett mulighetene til et godt oppslag her:
Dagens Næringsliv har CO2-sultent som et rovdyr oppdaget dette forskningsmiraklet, og fastslår med saftig overskrift at:

"Dine tipp-tipp-ganger-60-oldebarn vil hate deg"

Kommentar? Tja, Dagens Næringsliv har jo sluttet å drive egen tenkning for mange år siden, ja, forfallet begynte vel da Valebrokks skjenking av pils til lovende journalister til lunsj forsvant sammen med den gamle respektløse graver (salig være hans minne!).
Tittelen - et rent sitat fra utlandets oppslag - taler derfor for seg, den trenger ikke min videre utdypning som "forskning", jeg kan kun anbefale dere å nyte artikkelen fra begynnelse til slutt her:

Link: http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2016/02/10/0959/-dine-tipptippganger60oldebarn-vil-hate-deg

Ja, for DN har selvsagt som vanlig bare skrevet av noe de har funnet i en utenlandsk blekke der de forstår språket noenlunde, denne gangen The Washington Post.
DNs "journalistikk" har nå utviklet seg til nivåer som ligger under selv Sven Egil Omdals avskrivninger lansert som egen tenkning, for han stavet seg til og med gjennom både franske og tyske kilder for å gjøre det litt tyngre for andre halvstuderte journalister å avsløre hans avskrivninger (selv om vi mer oppegående så dette hele tiden). DN skal derfor ha ros for å oppgi egne kilder i artikkelen:

Link:
The Washington Post: https://www.washingtonpost.com/news/energy-environment/wp/2016/02/08/what-the-earth-will-be-like-in-10000-years-according-to-
scientists/
Videnskap.dk: http://videnskab.dk/kort-nyt/klimaforskere-dine-tip-tip-gange-60-oldeborn-kommer-til-hade-dig

Kos dere gjennom hele søppelgjenbrukskverna på disse linkene - men ikke glem: Selve hovedsøppelet startet i Nature Climate Change.