Author Topic: Krakk i oljeprisen - hvor lenge kan klimaalarmistene bruke pengene vÃ¥re pÃ¥ tøv?  (Read 1107 times)

Telehiv

  • Global moderator
  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 2 502
  • Qui vivra verra
    • View Profile
Vi har nå hatt minst et par tiår der det har blitt toppolitisk tradisjon i Norge å bruke sin ministertid til å imponere utlandet med norske ærlig tjente penger til CO2-kvoter og annen ultrakostbar klimasymbolpolitikk og/eller bombe seg til framtidige toppjobber i FN, NATO, EU og tilsvarende overnasjonale foretak.

Hvorpå - når man dyttes ut fra regjeringsstolene - tildeles høye posisjoner i de samme organisasjonene slik at man så kan spille ansvarsløs storkar med disse enda mer anonyme midlene livet ut. Det startet med Gro Harlem Brundtlands FN-eksesser og siden har alle de andre partiene jafset grådig i samme kake straks anledningen har budt seg.

Halen av pengekåte aktivistopportunister i kjølvannet av dette igjen, kan karakteriseres med ett ord: Kvalmende.
Denne strømmen av systemutnyttere i de mer eller mindre faglig meningsløse aktivistorganisasjonene og kvasiforskningshøyborger som Cicero og Bjerknes (du vet, de som enda ikke har fått gravitasjonslovene på pensum), er faglig sett helt på kant med reelt miljøvern, bl.a. fordi de retter sin griske fiskal-klo inn mot ofte direkte miljøskadelige "klima"-villfarelser, jfr. alt fra fuglekverner til biodieselidioti og annen selvutslettende naivisme rundt andre alternative energiformer.

Når vi nå ser oljeinntektene krympe til nesten ingenting, og Oslo-gryta ikke lenger kan hente inn de store overføringene fra distriktene som hittil har levert pengene*, må det stilles noen spørsmål:

1. Hvor lenge tåler det norske økonomiske systemet at klimaopportunistene blant maktkåte politikere og aktivister fortsetter å rulle rundt i denne statlige kollekt-smultbollen, og bruker andres penger til dette stadig mer skakkjørte posisjonerings-tøvet ute i verden?

2. Hvor lenge vil opportunistiske klimaaktivister (som totalt underslår hva miljøvern er for å få fingrene i mer klimapenger) kunne unngå å forholde seg til reelle miljøutfordringer, hvis staten ikke vil betale for disse villfarelsene lenger?

3. Hvor lenge vil dette komplett ufaglige "klima"-kjøret kunne fortsette, når staten etter hvert ikke kan ta seg råd til å betale for denne galskapen, og reelle miljøregnskap må på bordet?

*Oslo-testen:
Noen ivrige "moderne" Oslo-økonomer hevdet for noen år tilbake at mesteparten av norsk verdiskaping foregikk i Oslo. Under en konferanse om dette fikk denne tragiske forståelsen av hva dette landet har bygd seg opp på de siste 40 år en gammel kollega av meg til å utbryte:

"Eg kan ikkje sjå anna råd enn at de må prøve "Oslotesten", dersom det skal bli klårleik i dette: Bygg ein skikkeleg Berlinmur rundt Oslo, og kom tilbake året etterpå. Undersøk så på kva side kloremerka er".
Da ble det stilt i Oslo-gruppen.

« Last Edit: 07.01.2016, 21:27:37 by Telehiv »