Humlum tar bladet fra munnen: "Klimamodellene er feil"

Started by Telehiv, 17.06.2015, 09:13:01

Previous topic - Next topic

Telehiv

Ole Humlum, professor ved Institutt for geofag, Universitetet i Oslo, og professor II ved Universitetet på Svalbard (UNIS) har lenge vært en klar og uredd talsmann for sunn fornuft og økt forståelse for naturlige variasjoner i klimaforskningen.

I siste utgave av geoforskning.com skriver han at "Den virkelige verden avviker fra klimamodellene":
http://www.geoforskning.no/blogg/item/den-virkelige-verden-avviker-fra-klimamodellene

Hegnar.no har fortjenstfullt slått opp dette allerede: http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/artikkel551242.ece

Hegnar siterer Humlum bl.a. på at "Klimamodellene forteller oss at isutbredelsen minker og at temperaturen stiger ved begge polene. - De har tatt feil".

Dette kommer altså rett etter at TV2 ved Gerhard Helskog kjørte en forbilledlig avdekking av Cicero-alarmist Samsets tomme fraser om både Arktis og Antarktis.
Nå bekrefter altså den tunge fagmannen Humlum at det Helskog hevdet i programmet og Samset hjelpesløst prøvde å benekte, er korrekt iht. de beste data som forskningen råder over i dag.

Nå gjenstår bare å se om øvrige medier klarer å svelge stoltheten og investert alarmismeprestisje og ta disse faktaene inn over seg, de også.

stjakobs

Hos Hegnar.no er det etterhvert blitt en god del kommentarer, men foreløpig er det svært tynt mellom alarmistene.
Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.