Bjørn Samset

Started by Ex-administrator, 16.05.2015, 17:02:04

Previous topic - Next topic

Ex-administrator


Telehiv

#1
Kan jo ikke annet enn le av denne karen, når han - av alle - åpenbart sikter til sine kritikere når han koketterer med at "Tenk så mye lettere det hadde vært å forske uten sånne hensyn". Dvs. å slippe å bry seg med "�rsak. Virkning. Korrelasjon. Kausasjon."

Problemet ditt, Samset, er at med å ta en nærmere titt på din "forskning", så ser vi vedvarende brudd på omtrent akkurat det du prøver å kaste på andre:

Din agitatoriske klimaalarmisme har over lang tid nemlig basert seg på feilslutningen at korrelasjon medfører kausalitet.
Du skulle derfor vært sendt på et obligatorisk forbedringskurs for denne klassiske feilslutning i statistisk analyse (som for øvrig er allestedsnærværende hos flere alarmistiske klimaforskere enn deg, det skal innrømmes) for å unngå problemet med cum hoc ergo propter hoc, som består nettopp i å forveksle korrelasjon med årsakssammenheng. Hvilket du stort sett bedriver.

Så Samset, jeg håper din opplisting av begrepene "�rsak. Virkning. Korrelasjon. Kausasjon" skal få lov å stå og skinne i sin ufrivillige komikk så lenge du bare vil!