Seriegründer Morten Wiese brøler mot den grønne selvskadingen

Started by Telehiv, 12.02.2024, 20:24:10

Previous topic - Next topic

Telehiv

Wiese har observert og rapporterer hvordan norsk samfunnsøkonomi og den generelle sunne fornuft brytes ned i et skremmende tempo under klimaindustriens absurde og villedende mantra "det grønne skiftet".


Morten Wiese. FOTO: PRIVAT

Mange her på forumet har rettet mange harde angrep mot denne grønnjævlige selvskadingen, men den salven Morten Wiese leverer i et debattinnlegg i Finansavisen idag, overgår det meste av harselas med vår enøyde klimafanatiske regjering:

"Norges grønne industriløft – luft og kjærlighet ved første havblikk"

Det er interessant å notere at stadig flere forskere såvel som oppegående næringslivsfolk kobler det grønne sammenbruddet, energiskandalene og de påfølgende økonomiske kriser stadig tydeligere mot en uholdbar CO2-hypotese. Det gjør også Wiese, i en ramsalt kombinasjon der han ikke levner noen tvil om at han anser både karbonhysteriet og de "grønne" løsninger som rent "visvas":

"Drivhuseffekten har beviselig ikke varmet hele den nordlige halvkulen ennå. Det er sent, men fortsatt tid til å redde verden. Alle landets bærekraftsgründere bør derfor forsøke å klekke ut nye, lønnsomme, klimavennlige idéer. Den menneskelige respirasjonen er som kjent en del av karbonsyklusen, der vi puster inn oksygen og puster ut CO2 som en del av naturlige metabolske prosesser. Et sted å starte er å gjøre som norske politikerne, utøve klimavennlig pustekunst og gjøre hvert åndedrag til en grønn investering. Pust ut karbonnøytralt visvas. Pust inn penger."

Det skal ikke store fantasien til å forvente at nye knallharde angrep på denne galskapen vil øke og øke år for år nå, etter hvert som verden rammes av de komplett dysfunksjonelle, miljøskadelige og økonomisk selvskadende "grønne" energialternativene man tror man skal redde "klimaet" med.

Lenke: https://www.finansavisen.no/politikk/2024/02/12/8093648/norges-gronne-industriloft-luft-og-kjaerlighet-ved-forste-havblikk