Klimamilliarder ødes mens man vil legge ned Lofotens eneste sykehus

Started by Telehiv, 12.12.2023, 22:26:32

Previous topic - Next topic

Telehiv

Nå syns jeg denne regjeringen bør ta til vett, eller rævkjøres ut av sine kontorer:
At man i det hele tatt vurderer å legge ned det eneste sykehuset i Lofoten, er en uendelig skam.
Vi snakker om et område med et av de hardeste livsgrunnlagene i landet som ikke skal få lov å hjelpe sin befolkning på en betryggende måte. Sykehuset fungerer som lokalsykehus for de fire Lofot-kommunene Vestvågøy, Vågan, Flakstad og Moskenes.


Er du en alvorlig skadet fisker i Lofoten? Ta brevkurs i selvhjelp!

Nå bør alle brøle ut dette spørsmålet: Hva i alle dager er det våre politikere holder på med?!?
Alt dette, mens vi ser en svær delegasjon posere rundt i Dubai og love milliarder i øst og vest til planløst og dysfunksjonelt klimatøv, som stort sett går rett i lomma på kriminelle diktatorer. Men å avse noen skarve millioner til sykehusdrift i Lofoten, nei, det har vi ikke råd til!

Beklager dette utbruddet, men nå håper jeg at nordlendingene, ikke bare de 10.000 fortvilte i Lofoten som har skrevet under på et protestskriv, men absolutt alle sammen nord for Brønnøysund og helt til russegrensen ikke gir en eneste stemme ved neste valg til noen partier som er med på dette sviket mot Lofoten.

Akkurat nå ser vi det som skulle vært en sosialdemokratisk regjering degenerere til lommetjuver og inhabile småsvindlere, mens de glemmer landets innbyggere og istedet bruker våre skattepenger til å kjøpe seg enda flere fete posørjobber i EU, FN, WEF og det som verre er.

Tvi vøre!