Nå er det kø utenfor NRKs klimabøttekott

Started by Telehiv, 28.11.2023, 10:05:39

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det er ikke mye glede å spore i ansiktene på NRKs værmeldere for tiden, mens de jobber så godt de kan med å ikke legge ut altfor avslørende illustrasjoner på de rekordartede vinterforholdene ennå før siste høstmåned har ebbet ut. Men her unner vi oss luksusen med å illustrere de faktiske forhold:"NRKs klimabøttekott"?!?
Jo, det er et metaforisk begrep for sinnstilstanden - eller heller ønsket gjemmested - for pinlig berørte klimaalarmistiske værmeldere og deres allierte i nyhetsdesken i NRK (aka "Det Stenvoldske Klimainstitutt")  som tennerskjærende igjen og igjen må vise fram den absolutte ødeleggelse av deres tidligere klimaspådommer etter hvert som de rakner i tur og orden.
John Smits er selve fyrtårnet i dette bildet, og topper all ufrivillig komikk med sine avsporinger når uønskede vinterforhold egentlig burde dominert skjermen. Sist vinter den 23. januar begynte han f.eks. å konkurrere med Bjørn Samset som nasjonens mest selvnytende klimaorakel - og klarte selvsagt å dumme seg ut han også. For her var hans "klimaanalyse" da:Men ooops, først ble våren 2023 den lengste snøvinteren i moderne tid (da en skigåer meldte at han gikk skitur i marka den 10. mai ble det umulig å finne igjen Smits til å kommentere dette den gangen, jfr. klimabøttekottet), og enda verre har det blitt for ham nå i høst:
Et av hans ofte lojale med-alarmistreir - VG - la nylig ut disse usolidariske faktaforholdene, så her er Smits' også høstlige helvete for tiden:iNyheter har denne tørre kommentaren til dette:

"Ikke med
Hva statsmeteorolog Jon Smits har å si til forrige sesongs avslutning og denne sesongs begynnelse, forteller ikke VG oss noe om.
Det er mulig Smits var ute på ski..."


PS: Det sies at Smits p.t. står trippende utenfor klimabøttekottet med nyspikket bitepinne og alt (den gamle gnagde han jo opp allerede i april i våres) og vil i dekning, men NRKs legendariske klimakrisetoppforsker Ingerid Stenvold nekter å åpne døren...

Telehiv

#1
Ufrivillig klimakomikk er selvsagt ikke bare en norsk paradegren; amerikanske NOAA har en del nesten uslåelige prestasjoner der - vi har jo her f.eks. flere ganger vist med full dokumentasjon hvordan de har trikset med omtrent alle historiske data de siste tre tiårene.

Men la oss holde oss til varselkomikken også her:
På basis av sine eminente klimamodeller (også kjent som "modeller som leverer det du ber dem om") kunne NOAA for en liten måned siden (som de ellers har gjort hvert år på samme tid de siste tjue år) skremme verden med at hele Europa nærmest ville forgå i et varmehelvete i desember 2023, med dette kartet:Men så var det Al Gore-effekten, da; de eksepsjonelt kalde og snørike forholdene som inntrer når Al Gore setter seg i jetflyet sitt for å dra på globale klimakonferanser. For NOAAs opprinnelige krisevarsel ble så pinlig at de måtte revidere hele det "vitenskapelige" kartet sitt bare en uke senere:Men kjære klimaalarmister, ikke bli for urolige: Akkurat nå jobber NOAA intenst med en melding som skal fortelle sjokkerte COP28-deltakere at de ekstreme vinterlige forholdene over store deler av verden for tiden, er et resultat av menneskelige utslipp av klimagasser det også!
Moral: Alt kan løses så lenge man har vitenskapelig konsensus på sin side!

Og vi andre, med vett og vitenskapelig etikk i behold, vi går nå her og sparker isbiter og venter og håper på en tidlig vår!