Selvskadingen løpsk: Skottland tatt 16 mill trær for å gi plass til vindmøller

Started by Telehiv, 21.07.2023, 08:57:11

Previous topic - Next topic

Telehiv

Man vet ikke lenger om man skal le eller gråte:Nesten 16 millioner trær har blitt hugget ned på offentlig eid land i Skottland for å gjøre plass til store vindmøller
"Målet er at Skottland skal bli karbonnøytralt"

Hvordan har verden kunnet ende som et slikt selvskadende galehus?
Hvilke bakspillende krefter er det som får politikere til å bli øko-raserende selvskadingsidioter?
Og erfaringen krever at vi spør: Når begynner man å rive disse vindmøllene igjen og starter ny og livgivende skogplanting?

For i Tyskland er vindmølle-tragikomikken som kjent kommet det steget videre (tidligere rapportert om her på forumet):
I fjor fikk vi vite at man har blitt tvunget til å rive ned et stort område med vindmøller - som med virkningsgrad på under 30% er blitt en økonomisk subsidiekatastrofe for delstaten de står i - for å kunne komme til de store underliggende kulleiene, og slik skaffe seg ny kontroll med det raserte energisystemet.

Lenke: https://www.document.no/2022/10/27/tysk-kullgruve-river-vindmoller-for-a-hente-ut-mer-kull/

Tyske myndigheter har også utsatt stengningen av de resterende tre kjernekraftverkene i landet. Det tyske Energiwende – den forserte overgangen til sol og vindkraft, har fått mye av skylden for energikrisen i Europa.


Bilde av det nedlagte Moorburg kullkraftverket i Hamburg, driftet av Vattenfall. Også her ble rivingen stoppet på grunn av energikrisen i EU. Det som skjer i hodet på klimapolitikerne og deres medier, er ikke det som skjer i virkeligheten. (Foto Markus Scholz/dpa via AP, 28/2-22)


Telehiv


Telehiv

Vindfarmer er blitt en gullgruve for "forskere" som fremdeles er korrupte nok til å levere støtteerklæringer  for denne miljøherpingen: