Det er av norske komikere man skal ha det!

Started by translator, 22.05.2023, 20:33:08

Previous topic - Next topic

translator

I helgen leste jeg denne kommentaren av Herodes Falsk (kjent fra komikergruppen Prima Vera og samarbeidet med Jahn Teigen). Han har oppdaget (tydeligvis etter å ha tvilt en stund) at planene til Klaus Schwab og co slett ikke er noen konspirasjonsteori: 

QuoteSlagordet til World Economic Forum er: «You will own nothing – and you will be happy!» Og det skal skje innen 2030.

Dette er en gjeng filantroper, politikere og byråkrater som forsøker å ta over verdensherredømme på en så utspekulert og sleip måte at 90 % av saueflokken ikke en gang skjønner hva som skjer. Eller enda bedre – i deres øyne – får flokken til å ignorere sin egen skjebne – og frivillig delta i noe som vil frata ungene deres selvfølgelige ting som talefrihet og demokratiske menneskerettigheter.

Moderne filantropi – er å klare med glatt ansikt å si én ting – for så bevisst å gjøre det stikk motsatte.

Å gå inn på World Economic Forums hjemmesider er som å bli fem år igjen og sette seg i første vogn på et spøkelsestog på tivoli. Du får lyst til å skrike i håp om at alt bare er en optisk illusjon.

Plutselig begynner alt vi har vært igjennom de siste tre årene å gi mening. Tenk på alt det idiotiske og meningsløse vi har blitt tvunget til å godta.
https://www.document.no/2023/05/21/jo-lenger-du-stikker-hue-i-sanda-jo-storre-sjanse-er-det-for-at-sannheten-vil-treffe-deg-som-en-bombe/

For meg var dette på en måte litt morsomt. Det er nemlig 15 år siden en annen komiker, Lars Mjøen, skrev et leserinnlegg i Aftenposten om hvor lut lei han var av å lese om klimaendringer og klimapropaganda nesten hver dag av avisens journalist ved navn Mathismoen. Dette var første gangen et leserinnlegg som var KRITISK til medienes kampanjejournalistikk om klima kom på trykk i avisen. Det høstet en rekke motinnlegg med en temmelig kvass tone, og etter hvert ble flere kompetente forskere med i debatten også, mange av dem kritiske til FNs klimapanel. En av dem var solforskeren Pål Brekke (som jeg senere fikk personlig kontakt med på Aftenpostens debattsentral) Jeg tror også det var denne debatten som førte til grunnleggelsen av foreningen Klimarealistene i 2009. Omtrent på samme tid ble det «forbudt» å diskutere årsakene til klimaendringer i mediene i Norge – da ble du stemplet som en klimaskeptiker eller klimafornekter. Noen aktører, som Pål Brekke, trakk seg fra debatten i tide og har fortsatt sin karriere i mediene (for tiden ekspertkommentator om romfart på TV2), mens andre har brukt sin (pensjonist)tilværelse på å holde debatten varm.   

Og den påståtte klimakrisen er jo som Herodes Falsk skriver bare ett verktøy globalistene har i sin dystre verktøykasse basert på frykt, skam og tvang. Moralen er: det er norske komikere du skal stole på, særlig de som har levd noen år.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Ja, den godeste Herodes ser ut til å følge med i svingene, og lar seg ikke skremme av banen av diverse "klimaeksperter" som får herje uimotsagt i de klimasensurerte mediene.
Men nå som stadig flere - både forskere og legfolk - stiller spørsmål ved hele grunnlaget for klimaalarmismen har den største klimaeksperten av dem alle svart på tiltale og fått sitt mikrofonstativ NRK til å levere en ny sanseløst ukritisk skremselstirade:

Lenke: https://www.nrk.no/urix/espen-barth-eide-tror-vi-star-overfor-den-mest-dramatiske-klimasommeren-i-manns-minne-1.16413723


Telehiv

Ellers er ikke amerikanske komikere å kimse av heller:


translator

Som et apropos, muligens fra en side i Schwabs bok (ingen humor her):

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Quote from: translator on 29.05.2023, 14:15:04Som et apropos, muligens fra en side i Schwabs bok (ingen humor her):Jeg har ingen sympati for Schwab - det er ille nok det han står for, men et kvikt søk tyder på at dette ikke er fra hans plandokumenter:

Et par lenker som viser hvordan denne historien trolig har oppstått:
https://apnews.com/article/fact-check-klaus-schwab-fake-book-useless-eaters-232474733328
https://fullfact.org/online/False-passage-Great-Reset-Schwab/

De som er interessert i hva Schwabs bok COVID-19: THE GREAT RESET faktisk sier, kan finne alt her:

Lenke: http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf

Tror lesing av denne boken er nyttig om man vil vite mer om hva WEF-gjengen sikter mot. Det er ille nok, men altså ikke akkurat det som har blitt kjørt rundt på nettet de siste par årene.
translator

Takk Telehiv, og du har rett. Bildet stammer fra denne boken (side 105):
https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf

Men argumentasjonen i "sitatet" er akkurat den samme som kommer fra Schwabs rådgiver Harari. Jeg har skrevet om dette tidligere:


QuoteHvis du fortsatt nå er i tvil om at noen ØNSKER å gjøre oss virkelig ille, så vil jeg også vise til et innslag jeg så på Swebbtv nyheter forrige uke: WEF-toppen Yuval Noah Harari, som skal være en viktig rådgiver for Klaus Schwab, har sagt følgende (det er egentlig ikke til å tro, men jeg hører jo hva han sier):

QuoteDet store politiske og økonomiske spørsmålet for det 20. århundre kommer til å være: Hva skal vi med mennesker? Eller i det minste: Hva skal vi med så MANGE mennesker? Det beste svaret jeg kan gi er å holde dem lykkelige ved hjelp av narkotika (drugs) og dataspill.

Hvis du går tilbake til det 20. århundre, og det spiller ingen rolle om vi er i USA med Roosevelt, i Tyskland med Hitler eller i Sovjetunionen med Stalin, og du tenker på å bygge fremtiden. Da er byggematerialet de millionene av mennesker som jobber i fabrikkene, bøndene på gårdene, soldatene... Du trenger dem. Du har ingen fremtid uten dem.

Og nå spoler vi frem til begynnelsen av det 21. århundre, da vi ganske enkelt ikke behøver mesteparten av denne populasjonen. Fordi fremtiden handler om å utvikle mer og mer sofistikert teknologi. Som kunstig intelligens, bioingeniørkunst, De fleste mennesker bidrar ingenting til dette, bortsett fra med data. Og uansett hva folk nå gjør som er nyttig, så kommer disse teknologiene i stadig større grad til å overta og gjøre det mulig å erstatte menneskene.

https://swebbtv.se/w/spXfhXrf3KX31u2eR4NLP4 (etter 8 minutter, kun 2 minutter langt)

https://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=2160.msg15851#msg15851
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund