Klimaforskningens viktigste verktøy avslørt!

Started by Telehiv, 19.05.2023, 10:36:54

Previous topic - Next topic

TelehivPS: Dette er standard hengestein hos Met Inst. nå. Men det påstås at det arbeides med en langt mer avansert hengestein som også skal bli i stand til å skille ut "ekstremvær" fra vanlig uvær.  Som kjent har jo Met Inst hittil slengt ut ekstremværspåstander i hytt og vær uten den minste faglige dekning.

Telehiv

#1
Ingen skal komme og si at klimaforskningen ikke har gjort fremskritt med de svære bevilgningene som er gitt de siste tiårene. Før den avanserte hengende værsteinen (aka "satelittsteinen") vist på bildet foran hadde man bare denne langt enklere bakkebaserte steinen å modellere ut fra:


Telehiv

#2
Bakgrunnen for John Smits' hårreisende feile værmeldinger avslørt!
Vi har hatt mye moro med klimaalarmist John Smits og hans værmeldinger i Dagsrevyen, som alltid er varmere, våtere, villere og mer ekstremt enn hos TV2.  Mange har derfor henvendt seg til redaksjonen her og lurt på hvor han finner grunnlaget for disse underlige værmeldingene. Vår hardt arbeidende redaksjon har tatt utfordringen, og omsider funnet svaret:
- Når Met Inst ikke vil levere de katastrofemeldingene han ønsker tyr han til værpinnen på hytten sin:The science is settled - tror Smits. Men vær obs på at heller ikke her har John Smits skikkelig datagrunnlag, for den faglig korrekte værpinnen skal nemlig være montert på en mann på denne måten - slik at når pinnen peker opp blir det finevær og ned ved dårlig vær: