Medias løgner om "klimaendringer" og "ekstremvær"

Started by Telehiv, 12.04.2023, 09:54:31

Previous topic - Next topic

Telehiv

Ifm. årets start på den årlige tornadosesongen i USA fyrte mediene (og NRK, selvsagt) i gang en ny grunnløs og udokumentert alarmisme av typen "klimaendringer gir stadig mer dramatiske ekstremværeffekter". Her at "tornadoene er i ferd med å gå helt amok i USA".
Men hvis man går til de reelle dataene ser man hvor mye det grovt lyves og spekuleres om dette i mediene (dessverre også med god støtte i de mest useriøse "klimaforskerne" med egen agenda).

Kort fortalt: Faktiske historiske data for utviklingen i tornadoers både frekvens, omfang og styrke viser at alt er løgn, bedrag og ugrunnet alarmisme.
Her er nemlig fakta for amerikansk tornadoutvikling iht. NOAA/NWS' offisielle oversikt:Tankekors:
En ting er mediene, som lever av å lyve og bedra og skremme fram økte opplag.
Men hvorfor rykker ikke fagorganene NOAA/NASA/NWS osv. ut og gir beskjed om at mediene lyver om statistikkene deres så det renner av dem?
La oss ikke håpe at det passer dem og pengesekken deres litt for bra.
 
   

Telehiv

Tyskerne begynner å gå NRK i næringa mht. å presentere vrengebilder av klimatilstandene, ta en titt på hvordan klimatilstanden ble "fargelagt" i 2017 i forhold til sommeren 2022. Skal vi le eller gråte?Det hele er så gjennomskuelig og propagandapreget at det gjenstår snart bare svart humor om dette skal kommenteres. En i kommentarspalten er der allerede:
"More importantly, the Weather Person looks hotter too."

Lenke: https://wattsupwiththat.com/2023/05/15/monday-mirthiness-wow-so-much-climate-change-in-five-years/
 

Telehiv

En annen gjenganger i klimaalarmistenes løgnfabrikk er at det blir mindre og mindre snø.
Det er også en grov løgn. Og igjen, hvorfor rykker ikke klimaforskere som må vite bedre ut og forteller sannheten om denne bløffen? For her er sannheten om snøutviklingen på den nordlige halvkule:Både UAH (satelitt) og landbaserte data viser at global temperatur har sunket siden 2016
Men løgnene fortsetter om dette også: MSM og de mest uredelige klimaforskerne fortsetter å messe om at global temp er i akselererende stigning. Men UAHs satelittmålinger viser som kjent det motstatte; et tydelig temp-fall fra 2016:Men mainstream klimaforskere prøver å blåse bort disse satelittmålingene, samtidig som man tier om at også NOAAs landbaserte grafer viser fallende globale temperatur siden 2016. Men det sier man altså ikke noe om, bare mekker til en cherry-picket graf som man viser fram på konferanser o.l. som kan dekke over disse faktaene.

Hvorfor er det ingen i MSM-mediene som reagerer på dette pillråtne spillet som lett kan avsløres ved å gå til NOAAs egne grafer? NOAAs side tillater ikke kopi av grafen for 2016-22, men følg linken nedenfor og se hva NOAA egentlig har målt:

Lenke : https://www.ncei.noaa.gov/access/monitoring/climate-at-a-glance/global/time-series/globe/land_ocean/12/12/2016-2022?trend=true&trend_base=10&begtrendyear=2016&endtrendyear=2022

frankolsen

Quote from: Telehiv on 16.05.2023, 13:15:58NOAAs side tillater ikke kopi av grafen for 2016-22,


Her er grafen fra NOAA's målinger presentert av Climate Reanalyzer:Telehiv

Quote from: frankolsen on 17.05.2023, 16:06:42En fantastisk oversikt over hva vi har i vente de neste  åra:

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/onlgwg/kommer-sannsynligvis-til-aa-overskride-1-5-gradersmaalet-snart-vil-faa-enorme-konsekvenser

Typisk dette, det er alltid om katastrofer som skal komme; det passer for tiden ikke å snakke om hvordan situasjonen er NÅ. Merk at det ikke sies ett ord om at global temp ikke har steget på 8 år, men tvertimot sunket litt. Planen er selvsagt å holde skremslene gående til det skulle komme et år med litt oppgang igjen, da skal du ha takk.
For en gjeng.