Barth Eide vil ta norske hytteeiere: "Norge har syndet"

Started by Telehiv, 18.12.2022, 11:39:14

Previous topic - Next topic

Telehiv

Denne uken er klima- og miljøminister Espen Barth Eide på et "naturtoppmøte" i Montreal, Canada, i regi av FN. Og Barth Eide står på med nye uttrykksformer for en stadig mer velutviklet nasjonal forakt:

Norske hyttetillatelser gir miljøbekymring:
– Norge har syndet, sier han til gjengen som har ankommet  Montreal i jetfly de siste dagene.
I dette "naturtoppmøtet" i Montreal skal det etableres enighet om mer vern av natur, der markeringskåte politikere kan plukke fra øverste posørhylle. Og dermed har Barth Eide funnet noe nytt å plage det norske folk med: Hytteutbygging må ryke først, mener han. Til dette korstoget har han kjøpt noen høvelige studier fra villige forskere.Er det noe mer dævelskap denne regjeringen kan finne på mot "vanlige folk" nå?
Jeg stiller spørsmålet i ydmyk undring.

Lenke: https://e24.no/det-groenne-skiftet/i/eJz7Q4/rekordmange-hyttetillatelser-gir-miljoebekymring-norge-har-syndet-sier-klimaministeren


Telehiv

Apropos framlegget av nye skatteforslag i dag: Om noen tviler på hvor Barth Eides i alle fall tilsynelatende sjef, Jonas Gahr Støre, har sin etiske ballast fra, ta en titt på russekortet hans da han var ivrig høireungdom i en familie som bygde seg opp på krigsfortjeneste:PS: Støre er ikke bare Tåkefyrste nå, til og med rettskrivingen og tegnsettingen hans var pinlig, også da. I tillegg til det komplett håpløse snobbelivssynet hans, naturligvis.