Enfoldig forsøk på klimadebatt av Resett

Started by Water, 12.12.2022, 20:26:44

Previous topic - Next topic

Water

"Selv ble jeg klokere og mer interessert i å delta i klimadebatten, jobbe for å fremme tiltak som både kan gjøre hverdagen enklere for mange – med lavere utslipp av klimagasser. Jeg tror ikke jeg er den eneste. Det er fryktelig synd dersom klimaforskerne nå hetses ut av debatten.

Jo før vi rister av oss de bråkete ytterpunktene, jo bedre. Jo mer vi hører fra de meritterte og kompetente klimaforskerne, og jo mindre vi hører fra Extinction Rebellion, Joakim Skahjem, «Klimarealistene» og andre aktivister på ytterkantene, jo bedre."

https://resett.no/2022/12/12/kan-vi-endelig-fa-en-mer-balansert-klimadebatt/

Telehiv

Quote from: Water on 12.12.2022, 20:26:44"Selv ble jeg klokere og mer interessert i å delta i klimadebatten, jobbe for å fremme tiltak som både kan gjøre hverdagen enklere for mange – med lavere utslipp av klimagasser. Jeg tror ikke jeg er den eneste. Det er fryktelig synd dersom klimaforskerne nå hetses ut av debatten.

Jo før vi rister av oss de bråkete ytterpunktene, jo bedre. Jo mer vi hører fra de meritterte og kompetente klimaforskerne, og jo mindre vi hører fra Extinction Rebellion, Joakim Skahjem, «Klimarealistene» og andre aktivister på ytterkantene, jo bedre."

https://resett.no/2022/12/12/kan-vi-endelig-fa-en-mer-balansert-klimadebatt/


Jeg syns også det var pinlig å se Zahlers amatørforsøk på å snakke seg inn i det gode klimaselskap. Dermed er Resett uinteressant på det området heretter. Det ryktes jo nå også at Zahler sensurerer bort kommentarer som ikke passer inn i hennes patetiske smiskeforsøk mot Redaktørforeningen. Hvil i fred, Resett.


Telehiv

Quote from: frankolsen on 14.12.2022, 12:55:58Resett legges ned så nå slipper dere mer derfra  ;D

https://www.aftenbladet.no/direkte/i/BJjxb0/aftenbladets-nyhetsstudio?pinnedEntry=146001

Mitt "Hvil i fred, Resett" ble jo en skikkelig sannsigelse....et raskere treff på spikeren enn jeg kunne forestille meg. Men moralen er klar: Begynner man å lefle med klimaalarmistene er man konk før man får sagt "ja, klimaherre!"


translator

Det utslagsgivende for Resett var den dagen redaktør Lurås var så lite lur å gå ut med brask og bram og erklære skråsikkert at det amerikanske presidentvalget i 2020 hadde gått helt riktig for seg. Det var et selvskudd av dimensjoner fordi det var en så åpenbar løgn for så mange av Resetts lesere, inkludert undertegnede. Hvis noen er i tvil om dette faktum, så er det bare å ta en titt i kommentarfeltet:

https://www.document.no/2022/12/14/resett-legger-ned/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

#5
Resett har som kjent forsvunnet inn i Lurås' nyetablering iNyheter.
iNyheter preges av til dels forvirrende og sprikende synspunkter på en rekke områder, og har i det siste kommet med flere surrete klimaartikler,  jfr. trådstartens påpeking av Zahlers ukvalifiserte forsøk på involvere seg, med et åpenbart motiv om å bli akseptert av medias konsensusregime. 
Lurås har nok klarere tanker om klima enn de fleste andre i nettavisen, og prøver tydeligvis nå å rette opp litt (men dessverre bak betalingsmur) av kritikken mot Zahlers perspektivløse løsprat når han for et par dager siden markerer seg tydelig mot Dagbladets siste mikrofonstativøvelse:

"Klimapropaganda: Dagbladet ute med ny villedende skremselsartikkel" 
Lurås skriver at "Dagbladet er tvunget til å innrømme at «det varme vårværet lar vente på seg her til lands», men henter derfor heller blodrøde temperaturkart som er tre måneder gamle (desember 2022) for å kjøre gjennom klimabudskapet. Nå «slår klimaforskerne alarm om de nåværende klimaendringene. De frykter at sommerens hetebølger kan få enda større konsekvenser enn fjorårets,» [...]"

Lenke: https://inyheter.no/07/04/2023/klimapropaganda-dagbladet-ute-med-ny-villedende-skremselsartikkel/Merknad: Det er nok ikke stort lettere å være redaktør for en alternativ nettavis som iNyheter enn det var for Borten å bære sprikende staur  ;)