Elsa Widding - første energi- og klimafaglig kvalifiserte politiker

Started by Telehiv, 05.12.2022, 12:41:59

Previous topic - Next topic

Telehiv

Joda, dere husker riktig, Elsa Widding er ikke bare kommet inn som ny representant for Sverigedemokraterna i svenske Riksdagen fra 2022, men er også sivilingeniøren fra Chalmers Teknologiske Universitet med mer enn tjuefem års erfaring fra energibransjen. Hun har hatt flere stillinger for de tre hovedaktørene i Sverige, Norge og Finland, men har også jobbet for Industridepartementet i Sverige, samt for privateide selskaper. I dag driver hun sin egen virksomhet, et rådgivningsfirma med fokus på analyse og ekspertråd innen energi- og infrastrukturvirksomhet, men hun har også påtatt seg operative oppgaver som midlertidig leder. For tiden er Elsa Widding administrerende direktør i et svensk energiselskap som produserer og distribuerer kraft og varme. I tillegg har hun egen Youtube-kanal, holder foredrag for å spre kunnskap og informerer om vitenskapelige synspunkter på klimaspørsmålet. I tillegg gir hun ut og selger bøker knyttet til klimaspørsmålet i egen nettbutikk, og hun har 4 styreverv.

Opp mot denne brede kunnskapen står økonomen Markus Selin (S) og skriker i Riksdagen at "Det är bedrövligt – jag skäms!" og anklaget Widding for å dra "hela arbetet för att rädda vår planet i smutsen".

Lenke: https://www.document.no/2022/10/20/658739/

Elsa Widding har lagt ut en hel serie gode beskrivelser av klimaprosessene, der hun avslører den manglende vitenskapelige bakgrunnen for politikernes alarmistiske klimapåstander. Samtidig gir hun oss et innblikk i kompleksiteten i klimasystemet og mange av påvirkningsfaktorene. Hun gir også vindmølleentusiastene strykkarakter. Denne saklige snutten ble sensurert vekk av Nettavisen:

https://youtu.be/PBE1C5TBN4I

Nederst i denne artikkelen forfattet av Steinar Jakobsen allerede for et par år siden - lenge før hun ble aktuell i Riksdagen - finner dere en hel serie linker til andre foredrag av Widding:
https://www.an.no/elsa-widding-en-klimadebattant-med-relevant-bakgrunn/o/5-4-1259262

stjakobs

Nå har Elsa Widding organisert et seminar i Riksdagen - "Om vindkraftens miljøkonsekvenser"
Intervju etter seminarets avslutning -->
Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.

Telehiv

Quote from: stjakobs on 25.09.2023, 16:17:49Nå har Elsa Widding organisert et seminar i Riksdagen - "Om vindkraftens miljøkonsekvenser"

stjakobs,
veldig fint at du la ut Elsas glimrende foredrag!
Dette foredraget bør ALLE se gjennom som vil vite mer om hvilke problematiske konsekvenser som følger med de såkalte "grønne alternativene".
Det er rimelig sjokkerende fakta som legges fram her, som tross Elsas vennlige framleggingsmåte representerer en bombe under klimaarken av episke dimensjoner.