Elsa Widding - første energi- og klimafaglig kvalifiserte politiker

Started by Telehiv, 05.12.2022, 12:41:59

Previous topic - Next topic

Telehiv

Joda, dere husker riktig, Elsa Widding er ikke bare kommet inn som ny representant for Sverigedemokraterna i svenske Riksdagen fra 2022, men er også sivilingeniøren fra Chalmers Teknologiske Universitet med mer enn tjuefem års erfaring fra energibransjen. Hun har hatt flere stillinger for de tre hovedaktørene i Sverige, Norge og Finland, men har også jobbet for Industridepartementet i Sverige, samt for privateide selskaper. I dag driver hun sin egen virksomhet, et rådgivningsfirma med fokus på analyse og ekspertråd innen energi- og infrastrukturvirksomhet, men hun har også påtatt seg operative oppgaver som midlertidig leder. For tiden er Elsa Widding administrerende direktør i et svensk energiselskap som produserer og distribuerer kraft og varme. I tillegg har hun egen Youtube-kanal, holder foredrag for å spre kunnskap og informerer om vitenskapelige synspunkter på klimaspørsmålet. I tillegg gir hun ut og selger bøker knyttet til klimaspørsmålet i egen nettbutikk, og hun har 4 styreverv.

Opp mot denne brede kunnskapen står økonomen Markus Selin (S) og skriker i Riksdagen at "Det är bedrövligt – jag skäms!" og anklaget Widding for å dra "hela arbetet för att rädda vår planet i smutsen".

Lenke: https://www.document.no/2022/10/20/658739/

Elsa Widding har lagt ut en hel serie gode beskrivelser av klimaprosessene, der hun avslører den manglende vitenskapelige bakgrunnen for politikernes alarmistiske klimapåstander. Samtidig gir hun oss et innblikk i kompleksiteten i klimasystemet og mange av påvirkningsfaktorene. Hun gir også vindmølleentusiastene strykkarakter. Denne saklige snutten ble sensurert vekk av Nettavisen:

https://youtu.be/PBE1C5TBN4I

Nederst i denne artikkelen forfattet av Steinar Jakobsen allerede for et par år siden - lenge før hun ble aktuell i Riksdagen - finner dere en hel serie linker til andre foredrag av Widding:
https://www.an.no/elsa-widding-en-klimadebattant-med-relevant-bakgrunn/o/5-4-1259262