Dr. Tim Ball er død

Started by Telehiv, 26.09.2022, 11:31:36

Previous topic - Next topic

Telehiv

Professor Tim Ball har vært en sentral og kritisk figur i klimadebatten i flere tiår, og reist en rekke fundamentale spørsmål rundt godheten i mainstream klimaforskning. Følgelig går han i graven med et knippe hatefulle artikler mot seg, bl.a. er mainstream media generelt og wikipedia spesielt fullstendig kuppet til "denial" angrep.Skal man skaffe seg noenlunde saklig info om Ball må man derfor nesten lese hans egne verker i tillegg til fora som WUWT og andre der han har hatt en rekke bidrag. WUWT har et par artikler om ham nå ifm. med hans død for noen dager siden.

Lenke: https://wattsupwiththat.com/2022/09/25/rip-dr-tim-ball-climate-realist/

translator

#1
Takk for at du la ut denne Telehiv. Tim Balls bortgang er utvilsomt et tap for alle oss som kjemper mot klimahysteriet. Men Ball skjønte at det egentlig dreide seg om noe helt annet, som videoen på WUWT (med dårlig lyd) viser:

"Global Warming is not about climate, it is about overpopulation"

Videre kommer han inn på både Rockefeller og Maurice Strong, som var Rockefellers høyre hånd i FN. Strong fikk i oppdrag  å gjøre CO2 (den eneste drivhusgassen som påvirkes av menneskelig aktivitet) til en forurensning slik at man kunne få FN til å tvinge de vestlige landene til å avindustrialiere seg selv! Og det er jo nettopp det vi ser. Jeg vet ikke når denne videoen ble spilt inn, men han sammenfattet det hele på en glimrende måte, synes jeg.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund