Det dysfunksjonelle "grønne skiftet" er årsaken til alle dagens kriser

Started by Telehiv, 02.10.2022, 08:27:48

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det fullstendig feilslåtte og selvskadende prosjektet med å "dekarbonisere" den vestlige verden har de siste årene styrt verden ut i en hengemyr av selvpåført elendighet. Dette uten å kunne dokumentere den påståtte "klimakrisen" med seriøs forskning, og før det foreligger funksjonelle alternativer til fossilt brensel. Når man i tillegg har lagt ned en stor del av atomkraften ser vi nå den vestlige verden på halsløs ferd inn i inflasjonsdrevet dyrtid og sanseløse energipriser forårsaket av et bredt spekter av "grønne" feilsatsinger som bare koster penger og ikke hjelper på noe som helst mht. faktiske miljøforhold. For etter man begynte med klimabesvergelsene er tradisjonelt fornuftig miljøvern med reelt forurensingsfokus havnet helt i bakleksa. Man bare sitter med sitt ekko-mantra om "klimakrise" uten å kunne framvise noen form for seriøs dokumentasjon på at dagens klimaforhold er utenfor historisk variasjon.   
 
Det eneste storskalaproblemet klimakoryfeene bak dagens kriser ikke skal helt lastes for, er befolkningskrisen: Det er ikke utviklet global infrastruktur til å betjene en befolkning på over 8 mrd. mennesker.
Men klimakoryfeene er i full ferd med å lage en skandale der også; de vil nekte utviklingslandene å bruke billig og pålitelig (fossilt) brensel til å holde nøden fra dørene.

Med en medieverden som strekker sitt maksimale intellektuelle nivå til å lage oppslag om siste fettsugingen hos Kardashiene vil dette dessverre bare fortsette uten at offentligheten klarer å mobilisere den nødvendige korreks.

Dette er i grunnen det man kan orke å kommentere om saken.
Verden er blitt et utstillingsvindu for overnasjonal overstyring av sunn fornuft.
 
 

translator

Dette er en analyse jeg langt på vei deler, og som for øvrig passer bra sammen med konklusjonene til Tim Ball før han døde. Når det gjelder "befolkningskrisen" så vil jeg henvise til den eminente svenske statistikeren Hans Rosling som i sine underholdende show på enkel måte forklarte at stigende levestandard i u-land vil føre til at mennesker i disse landene vil få færre barn og befolkningen vil slutte å stige på ca. 11 mrd. mennesker. Dette er en befolkning jorden fint kan brødfø, hvis vi får beholde kunstgjødsel og litt annet. Dessverre døde Rosling også for tidlig, i 2017, men vi kan fortsatt se showene hans på youtube:


Men i dag kommer det gode nyheter fra uventet hold. Storbritannias nye statsminister Liz Truzz har gitt sin klimafrelste ferske konge Charles III ordre(!) om å ikke tale ved klimatoppmøtet i Sharm El-Sheikh i november.

QuoteStorbritannias nye regjering ser ikke ut til å etterstrebe noen klimaaktivistisk linje. Jacob Rees-Mogg, som er minister i departmenten for næringslivs-, energi- og industristrategi, har uttrykt skepsis til klimaalarmisme, skriver The Times.

https://www.document.no/2022/10/02/liz-truss-har-nektet-kong-charles-a-tale-ved-klimatoppmotet/

Dette er definitivt positive signaler, særlig tatt i betraktning at hennes forgjenger i statsministerstolen Boris Johnson, etter at han med Brexit hadde trukket Storbritannia ut av EU, viste seg å være en like stor klimafanatiker som de øvrige europeiske lederne. Kanskje Liz Truzz ikke er like mye under WEFs paraply likevel?
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Quote from: translator on 02.10.2022, 11:06:09Kanskje Liz Truzz ikke er like mye under WEFs paraply likevel?

Interessant tanke det der. Men det kan faktisk være flere statsledere som etterhvert har begynt å få mistanke om at klimaalarmismen vil sende landene deres ut i dypere og dypere (og unødvendige) kriser. Og som leter etter en diskret bakdør før den vestlige fattigkasse er et uavvendelig faktum.

 

translator

Vel, ikke forvent noe av de statslederne som er nevnt her:

QuoteQ: ...that when you brought the Young Global Leaders program here for executive education and then the Schwab fellows. But there are two countries in the world now in which the Young Global Leaders have emerged. Tell us just a bit about that in terms of the governance.


A: -Yes, actually this notion to integrate young leaders is part of the World Economic Forum since many years. And I have to say, when I mentioned now names like Mrs. Merkel, even Vladimir Putin, and so on, they alle have been Young Global Leaders of the World Economic Forum. But what we are very proud of now, the young generation like Prime Minister Truedeau, president of Argentina, and so on, that we penetrate the cabinets. So, yesterday, I was at a reception for Prime Minister Trudeau, and I know that half of his cabinet or even more than half of his cabinet are actually Young Global Leaders of the World Economic Forum.

Q: - Right, and that's true in Argentina too, wow.

A: - Yeah. It's true in Argentina, and it's true in France now. I mean, with the president, with the young global leader. But what is important for me is those Young Global Leaders have an opportunity to come here. And we, in additon to the Young Global Leaders, we have now the Global Shapers in 450 cities around the world.

Intervju med Klaus Schwab av ukjent dato, vist på Swebbtvs valgvake, tidspunkt 34:30, med etterfølgende diskusjon i studio.

https://swebbtv.se/w/ehw4cf91rp5gKt2yytezzo

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

WEF, Davos, FN, EU og klimareirene disse finansierer (også kalt "klimaforskningsinstitutter") sin CO2-messing er bygd opp politisk til et selvbekreftende og selvforsterkende ekkorom der enhver kritikk rundt den akselererende selvskadingen skal prelle av.

Dermed får man at det er:
a) helt likegyldig hva opposisjonelle forskere prøver å levere av innsigelser,
b) helt likegyldig hva man putter i stemmeurnene, alle ledende poltikere henger uansett i de samme pinocchio-trådene
c) helt likegyldig hvilke andre presserende samfunnsutfordringer som venter på bevilgninger
d) helt likegyldig om enker og faderløse her i vår tidligere vestlige sivilisasjon havner på sosialen alle sammen

Kort sagt, dette overordnede politiske charter har allerede medført at alt man tidligere anså som intelligent energipolitikk og infrastruktur rakner over hele fjøla.
Det må derfor spørres i hvor stor grad det fremdeles er meningsfullt å forsøke å opprettholde en fagkritisk debatt rundt det klimaindustrelle kompleks.

Slik dettte er rigget nå vil galskapen og selvskadingen ikke ta slutt før de empriske observasjonene trumfer modelltøvet helt udiskutabelt.
Utlagt: Når det ikke er tvil om at man er i gang med en ny kald syklus i Arktis igjen, med FOTO-dokumentasjon som selv journalister skjønner hva viser.   

La oss i fornuftens navn håpe det ikke blir så alt for lenge til. Dette har ikke folk her i vesten helse til så altfor lenge.

 

translator

QuoteAlt som definerer oss er nå en fiende, så de angriper nasjonal identitet, de angriper religiøs identitet, de angriper kjønnsidentitet, de angriper familieidentitet. Jeg kan ikke definere meg selv som italiensk, kristen, kvinne, mor, nei. Jeg må være borger x, kjønn x, forelder 1, forelder 2. Jeg må være et tall, for når jeg bare er et tall, når jeg ikke lenger har en identitet eller røtter, vil jeg være den perfekte slaven prisgitt finansspekulanter.
Giorgia Meloni (fra en tale i 2019)

Meloni tør å snakke der andre tier, men for NRK er utsagnet ovenfor fascisme. Det viser bare hvor langt til venstre dagens påståtte liberale har gått, for Giorgia Meloni er så langt fra fascisme det er mulig å komme. Hva hun forfekter, er klassisk konservativ tenkning, en tenkning som forutsetter en sannhet om Gud og hans mening med oss.

Det siste sitatet er fra Document.
https://www.document.no/2022/10/02/italias-neste-statsminister-star-pa-trygg-konservativ-grunn/

Jeg kan legge til: Meloni tar her et direkte oppgjør med wokeismen MOT finanseliten. Men det kunne like gjerne handlet om klima. Eller om den falske covid-pandemien. Det kunne til og med handlet om krigen i Ukraina, hvor ikke minst det korrupte Biden-regimet rasler med trusler om atomvåpen (jf. sikkerhetsrådgiver Jake Sullivans uttalelser forrige uke). Dermed er alle de "klassiske" truslene som Nordangård beskriver i sine bøker på plass: trusselen om bruk av atomvåpen, trusselen om pandemier og trusselen om global oppvarming/klimaendringer (hentet fra et dokument på 1950-tallet!). For verdens aller rikeste spiller det mindre rolle hvilken av disse truslene som har mest effekt, så lenge den gjør "jobben". Kort sagt: folk skal være redde.

Derfor må vi støtte alle som vil ta et oppgjør med dette tyranniet. Som Meloni. Som den nye konservative lederen i Canada, Pierre Poilievre (har sagt at han ikke vil ha noen med WEF-bakgrunn i sin regjering), gamle travere som Trump (kan komme tilbake i 2024, enda han vant valget klart i 2020 - minst ti millioner flere stemmer enn i 2016), Bolsonaro i Brasil (fikk langt flere stemmer i første valgomgang enn NRK trodde og ønsket), Orban i Ungarn, og kanskje, kanskje også Liz Truzz, hvis hun har det i seg.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Quote from: translator on 03.10.2022, 18:02:09Derfor må vi støtte alle som vil ta et oppgjør med dette tyranniet. Som Meloni. Som den nye konservative lederen i Canada, Pierre Poilievre (har sagt at han ikke vil ha noen med WEF-bakgrunn i sin regjering), gamle travere som Trump (kan komme tilbake i 2024, enda han vant valget klart i 2020 - minst ti millioner flere stemmer enn i 2016), Bolsonaro i Brasil (fikk langt flere stemmer i første valgomgang enn NRK trodde og ønsket), Orban i Ungarn, og kanskje, kanskje også Liz Truzz, hvis hun har det i seg.

Mer Canada: Patrick Moore skriver på Twitter:

QuoteNewly elected Alberta premier Danielle Smith pledges to reject WEF & Canadian Federal policies on energy and fertilizer. Hopefully the beginning of end to "woke" (brain dead) culture. CO2 is food for life & negativity about the future is self-defeating:

https://twitter.com/EcoSenseNow/status/1578405798069547009?cxt=HHwWgsDRlb3tz-crAAAA
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Quote from: translator on 24.10.2022, 15:49:31

Den illustrasjonen er vel noe av det nærmeste vi kommer forklaringen på klimaalarmismeskandalen.

translator

Ikke bare klima! Figuren fant jeg i kommentarfeltet på Document i en artikkel om at Pfizer under en høring i EU innrømmer på spørsmål at de ikke hadde utført kliniske undersøkelser av covid-vaksinene, og begrunnet det med "speed of science" (den andre figuren over) at dette ikke hadde skjedd.

QuoteWe really had to move at the speed of science to really understand what is taking place in the market.
https://www.document.no/2022/10/12/pfizer-synes-a-avkrefte-at-vaksinens-effektivitet-mot-smitte-ble-testet/

Men det er noe som mangler på tegningen, nemlig dem som går foran politikerne. Svært mange av våre ledende politikere (Macron, Justin Trudeau osv.) har gått Young Global Leaders kurset, dvs. de er marionetter for World Economic Forum, og Klaus Schwab (som opprettet forumet i Davos for 51 år siden) skryter av det på sine medier i den grad at det begynner å komme reaksjoner. Den nye premier (førsteminister) i den canadiske provinsen Alberta (som for øvrig er rik på olje) Danielle Smith sier det rett ut:

QuoteSmith sier at hun ikke vil ha noe å gjøre med organisasjonen før den slutter å skryte av hvilken kontroll den har over politiske ledere, går det frem av en melding fra The Canadian Press som er offentliggjort i National Post.

Så først i "toget" går Klaus Schwab og hans medløpere i WEF, Bill Gates (som har interesser i alle vaksineprodusentene og har en egen representant i WHO), den styrtrike George Soros (som støtter alt som er av klimaaktivisme, woke-aktivisme osv. økonomisk + kjøper opp advokater og dommer), Rockefeller-familien og resten av den globale eliten. Disse menneskene har så mye makt (Klaus Schwab snakker også om Global Achivers, som er mindre aktører som jobber for WEF i styre og stell, banker og finans, til og med i bedriftene) at de kan tvinge politikere som kanskje ikke vil føye seg til å måtte trekke seg eller forsvinne på andre måter. Vi har jo akkurat sett hva som skjedde med Liz Truss i Storbritannia (hun som nedla forbud mot at kong Charles kunne dra på klimakonferanse). Nå er det WEFs mann som har overtatt.

Men det blir verre. Denne uken var en som sa at når du tror ting ikke kan bli verre, så blir det likevel det. Har du hørt om Boston-viruset? Dette skal være et nytt coronavirus, utviklet ved et laboratorium i den amerikanske byen Boston som har 80 prosent dødelighet. Med andre ord, siden det opprinnelige Wuhan-coronaviruset har mutert til ufarlige varianter, som omicron, står de nå på for å skape et nytt farlig virus! Dette gjør de ved å ta spike-proteinet til omicron-viruset, som er meget smittsomt, og kombinerer det med det opprinnelige Wuhan-coronaviruset. På youtube er det lagt ut en video som forklarer i detaljer hvordan dette nye viruset er utviklet: https://www.youtube.com/watch?v=_WTZo9ieBKY
Og her er artikkelen om det på Document: https://www.document.no/2022/10/23/laboratorium-i-boston-har-laget-nytt-covid-virus-med-80-prosent-dodelighet-de-leker-med-ilden/

Hvis du fortsatt nå er i tvil om at noen ØNSKER å gjøre oss virkelig ille, så vil jeg også vise til et innslag jeg så på Swebbtv nyheter forrige uke: WEF-toppen Yuval Noah Harari, som skal være en viktig rådgiver for Klaus Schwab, har sagt følgende (det er egentlig ikke til å tro, men jeg hører jo hva han sier):

QuoteDet store politiske og økonomiske spørsmålet for det 20. århundre kommer til å være: Hva skal vi med mennesker? Eller i det minste: Hva skal vi med så MANGE mennesker? Det beste svaret jeg kan gi er å holde dem lykkelige ved hjelp av narkotika (drugs) og dataspill.

Hvis du går tilbake til det 20. århundre, og det spiller ingen rolle om vi er i USA med Roosevelt, i Tyskland med Hitler eller i Sovjetunionen med Stalin, og du tenker på å bygge fremtiden. Da er byggematerialet de millionene av mennesker som jobber i fabrikkene, bøndene på gårdene, soldatene... Du trenger dem. Du har ingen fremtid uten dem.

Og nå spoler vi frem til begynnelsen av det 21. århundre, da vi ganske enkelt ikke behøver mesteparten av denne populasjonen. Fordi fremtiden handler om å utvikle mer og mer sofistikert teknologi. Som kunstig intelligens, bioingeniørkunst, De fleste mennesker bidrar ingenting til dette, bortsett fra med data. Og uansett hva folk nå gjør som er nyttig, så kommer disse teknologiene i stadig større grad til å overta og gjøre det mulig å erstatte menneskene.

https://swebbtv.se/w/spXfhXrf3KX31u2eR4NLP4 (etter 8 minutter, kun 2 minutter langt)

Jeg har bare ett ord for dette: GROTESK. Det er faktisk verre enn George Orwells 1984: De vil ikke bare kontrollere oss fra vugge til grav + dope oss med drugs og gaming, forvirre og skape motsetninger med sin vanvittige Woke-ideologi og ødelegge økonomien og skape utbredt fattigdom med klimatiltak basert på et klimaproblem som ikke eksisterer. Det er befolkningsreduksjon som er målet (og befolkningsutskiftning (=migrasjon) er en viktig del av dette); de vil rett og slett utslette de fleste av oss. Og det å utvikle dødelige virus, som det i Boston, blir da en logisk konsekvens.

Nå skal også kjæledyrene inn på agendaen. Når skal folk åpne øynene og se hva som egentlig foregår?
https://www.document.no/2022/10/25/gront-skifte-kjaeledyr-odelegger-klimaet/

I USA er det heldigvis mange som har skjønt mye (tross det inntrykk NRK prøver å formidle) og etter mellomvalget om et par uker kan mye forandre seg. Det er derfra forandringen må komme. Jeg krysser fingre.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Fra NRK Debatten tirsdag 25.10:

QuoteDaglig leder Ludvig Daae i Ingierkollen Slalåmsenter på Kolbotn:
Jeg synes det er rart at du [til programleder Solvang] ikke arresterte ham [næringsminister Vestre] på årsakene til denne kraftkrisen. Det er ikke Putin og det er ikke lave vannmagasiner. Det heter Det grønne skiftet. Det er en villet politikk fra nesten hele Stortinget og det kjører Norge og Vest-Europa rett i kjelleren.

Solvang: Det er en annen debatt dere. Den kan vi ta en annen gang. Takk for at dere kom. Vi skal få inn et nytt panel nå.

Se også https://www.document.no/2022/10/27/nrk-kryper-for-makta-som-belonner-sin-lydige-tjener/

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

Telehiv

Quote from: translator on 28.10.2022, 00:45:17Fra NRK Debatten tirsdag 25.10:

QuoteDaglig leder Ludvig Daae i Ingierkollen Slalåmsenter på Kolbotn:
Jeg synes det er rart at du [til programleder Solvang] ikke arresterte ham [næringsminister Vestre] på årsakene til denne kraftkrisen. Det er ikke Putin og det er ikke lave vannmagasiner. Det heter Det grønne skiftet. Det er en villet politikk fra nesten hele Stortinget og det kjører Norge og Vest-Europa rett i kjelleren.

Solvang: Det er en annen debatt dere. Den kan vi ta en annen gang. Takk for at dere kom. Vi skal få inn et nytt panel nå.

Se også https://www.document.no/2022/10/27/nrk-kryper-for-makta-som-belonner-sin-lydige-tjener/

Utviklingen i Tyskland blir stadig tydeligere: Det "grønne skiftet" er en dysfunksjonell katastrofe som er i ferd med å sende ikke bare Tyskland, men store deler av det industrialiserte Europa, rett på dunken.
For å redde stumpene mens det ennå er tid går man nå sjokkskadet tilbake til de tradisjonelle energikildene:

https://steigan.no/2022/11/tyskland-fjerner-vindkraftanlegg-for-a-utvide-kullgruve/

Sagt på en annen måte: Mens man har vrøvlet faglig innholdsløse floskler om et "grønt skifte" og latt reelt miljø- og forurensingsarbeid ligge, snur man nå altså tilbake til tryggheten, kostnadseffektiviteten og funksjonaliteten med de tradisjonelle energikildene.
Katastrofen er altså dobbel: Man innser omsider at
a) dagens "grønne" teknologi er dysfunksjonell og økonomisk ødeleggende, etter å ha
b) skuslet bort minst 20 år på klimasludder der man heller kunne fokusert på reelt miljøarbeid og forurensingsbekjempelse - for man skulle jo aldri mer bruke fossilt brensel, ikke sant?!


Telehiv

Storbritannia står dessverre ikke så langt tilbake for Tyskland og fastlands-Europas dårskap rundt det "grønne skiftet".
En observatør beskriver UKs situasjon som å ha havnet i en energipolitisk cul-de-sac (blindgate). Et illustrerende bilde kan være den overilte sprengningen av Longannet plant i Fife, Skottland så sent som i fjor. På et tidspunkt da alle varsellamper forlengst burde ha blinket intenst:Hør bare på hva en klima-rytter som sjefen for Scottish Power, Keith Anderson, presterte å uttale til the Express så sent som i februar 2021:

"In 2016 we made the decision to close Longannet after over 40 years of generation. This step marked our commitment, and that of our parent company Iberdrola, to decarbonize the economy. This commitment has been strengthened time and again over the past five years – two years after Longannet's closure we closed our remaining coal plants and sold our gas business, making us the first integrated energy company in the UK to generate 100% green electricity."

The Express føyde til (kanskje med en viss mistanke om kommende energisammenbrudd godt skjult i lommeforet?):
"Longannet, which closed in 2016, was Scotland's largest coal-fired power station and had been generating power since 1970. The station was capable of producing enough electricity to power two million homes each year."

Dette bare som ett av en strøm av eksempler på hvordan også UK har gjort seg sterkt energimessig dysfunksjonelt i klimaretorikkens hellig-politiske navn.

Lenke: https://climatechangedispatch.com/uk-trapped-in-a-green-energy-cul-de-sac/