Slik fikser Norge klimakrisen

Started by ConTrari1, 15.05.2022, 21:59:33

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Det er så forbløffende enkelt.En brann er alt som skal til:

"Et brannskadet og nedstengt gassanlegg i Hammerfest var trolig avgjørende for at Norge klarte å kutte klimautslippene i fjor."

Det så stygt ut, Norge var i fare for å ØKE utslippene, så kom redningen:

"Men en svært medvirkende årsak til nedgangen var at Equinors gass-anlegg på Melkøya i Hammerfest holdt stengt etter brannen i 2020.

Med LNG-anlegget i Hammerfest (flytende naturgass) i full drift ville de samlede utslippene i industri, energi og luftfart trolig ha steget noe."

Ikke et ord om hva brannen har kostet. Grønngærninger bryr seg ikke om sånt.

https://e24.no/olje-og-energi/i/bGP9Kk/stengt-equinor-anlegg-bidro-til-lavere-utslipp-i-fjor?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

Nord-Irland har sin egen vri på klimafrelsen:

"Nord-Irland må kvitte seg med mer enn 500.000 kuer og rundt 700.000 sauer for å nå målene om reduksjon i utslipp av klimagasser som den nordirske lovgivende forsamlingen har pålagt landbruket..."

Mø-mø'er og bæ-bæ'er ofrer seg for klimaet!

https://www.document.no/2022/05/15/nord-irland-klimamal-krever-at-over-en-million-husdyr-ma-slaktes/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

#2
Jeg hørte en kvinnelig representatnt for NRKs klimaredaksjon på radioen tidligere i dag, som dro en ellevill jeremiade utledet fra FN-sjefens tilsvarende ifm. enda en ny "klima delrapport".
Så vidt jeg kunne registrere var alle forhold som ble omtalt som del av en "klimakrise" - bl.a. havtemperatur, havstigning, CO2-nivå og PH i havet - en suppe av tendensiøse forvrengninger til ren løgn.

FN må ha snekret voldsomt om på faktiske observasjonsdata vi ellers er kjent med i andre infokanaler hvis de faktisk har hevdet alt dette våset i den nye rapporten. Det var uansett åpenbart at NRK-damen også smurte godt på for å få litt journalistisk schwung over "krisen" sin. Jaja, NRKs halsløse klimakor kan man vel kanskje ikke klandre FN for...

 


Telehiv

Jeg ser forresten at Klimarealistene tar et betimelig oppgjør med den samme teaterforestillingen på sin hjemmeside nå med den dessverre altfor treffende artikkeltittelen "Vårslepp for klimaklovner":

https://www.klimarealistene.com/2022/05/20/varslepp-for-klimaklovner/