Alarm! Alarm! Ny istid på vei!

Started by Telehiv, 20.12.2021, 10:56:08

Previous topic - Next topic

Telehiv

Vi på forumet her må komme oss over på prinsippene for etablert klimavitenskap, som er å bælje Alarm! Alarm! etter en (varm) dag man oppdager her og der. Men foreløpig har man utelatt kalde dager fra denne strategien.

Det er jo derfor ikke seriøst av oss kuldeinnrømmere å bare drive og legge fram 100 års oversikter som ikke er egnet til å skremme noen om verken varmt eller kaldt, nåtiden er jo bare sånn omtrent der den varme mellomkrigstiden var. Så nå må vi også ta vårt samfunnsansvar og skrike Alarm! Alarm! når meteorologene (trolig under gispende sjelenød) nå tvitrer at:

"Vi går en kjølig uke i møte, og de fleste steder vil få kjenne på minusgradene ❄️ Det blir gradvis kaldere, og kaldest ser det ut til å bli på Finnmarksvidda med omkring 30 minus! Også i indre strøk av Østlandet kan det bli 20-25 minusgrader 🥶"

"Kjenne på minusgradene"!?! Det de egentlig skulle sagt i klare ord, men som er så vanskelig å uttrykke, er:

"Kuldebølge i vente over hele landet!"
Men det klarer de nok ikke denne gangen heller. Så denne tenkte overskriften må fremdeles anses som et falskt sitat, aka fake news siden den ikke støtter det offentlige klimasyn.PS: I Østerrike skulle det aldri mer bli snø om få år, sa klimaforskerne allerede på slutten av 1980-tallet, akkompagnert av alpinreportere som opplevde både en og to skiløyper i mellom-Europa med lite snø på den tiden. I NRK var disse journalistene klimaforskere så gode som noen allerede på 1990-tallet, etter vedtak i redaksjonskomiteen. Siden har de bare blitt mer og mer klimakyndige iht. samme innstillingsinstans.

Akkurat som Arktis ble erklært snarlig isfritt utover 1990-tallet av både Al Gore og andre ledende klimaforskere. Men det hjelper ikke denne stakkaren i Østerrike mye - undres om det er varme- eller kuldebølge han bekymrer seg mest for? Eller kanskje heller elendig klimaforskning som han aldri kan stole på?!