Snørekord på Nelaug

Started by ConTrari1, 09.12.2021, 11:10:48

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Så mye snø at barn ikke vet hva snø er? Ref Stoltenbergs nyttårstale.

Det er nå hele 102 centimeter snø på Nelaug i Åmli kommune i Agder. Det er ny snørekord for desember på Sørlandet.

– Det har snødd svært mye på Sørlandet, så mye at vi har fått en ny snørekord for desember! Forrige rekord var fra 1977 med 83 centimeter, opplyser meteorologene.


https://www.document.no/2021/12/09/ny-snorekord-pa-sorlandet/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

Hehe, det var ikke akkurat dette som var hovedtemaet for John Smits i NRK i går kveld:For dette er ikke en stemningsrapport fra Bodø, men fra hjemmebanen til Atalanta (noen mil øst for Milano...):

8. desember 2021 kl. 21:14 Skjebnekamp utsatt til torsdag Det er allerede avgjort at Manchester United går videre fra mesterligaens gruppespill, men det er ikke klart om det blir Atalanta eller Villarreal som slår følge fra gruppe F. De to lagene skulle egentlig møtes onsdag kveld, men på grunn av voldsomt snøvær er skjebnekampen utsatt.
Først ble den foreløpig utsatt med 20 minutter, men deretter ble det avklart at den først skal spilles torsdag.Telehiv

#2
Nei folkens, når snertne Sørlandsbanen begynner å se sånn ut tidlig i desember (dette bildet er naturligvis tatt lenge før det bikket ConTrari1s 1 meter+ der nede) er det nok bare å få fart på prosessen med å preppe for "Den nye norske Istidsklubben":For er man ansvarlig klimainteressert nå, så ser man hvilken vei det går.


ConTrari1

#3
Det kom et vardøger allerede på COP 15 i København 2009, da aksjonistenes is-isbjørn nektet å smelte i det sure været. Nå er det mye verre enn de trodde.

Etter å ha skreket seg målløs i august, er det ingen som gidder å høre på klimafolket nå i iskalde desember. Ingen deltar på Greta Thunbergs skolestreiker. Ingen gidder lenger å høre verken på eller om Greta Thunberg, skriver Kjell-Magne Rystad.

Nyt bildet av Brølofonen på  havna i Oslo (bilde i artikkel):
Ingen større medier har giddet å skrive om Brølofonen så vidt vites. Klimabrølet, som i 2020 fikk Oslo kommunes miljøpris og stor mediedekning, er nå totalt glemt og stille som graven. Brølofonen fremstår som en vits.

Som ekkokammer for Greta kan den vel brukes? God underholdning om hun står der inne og brøler "How dare you!?" hver fredag. Kan hjelpe reiselivet i disse tider.

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/derfor-setter-stromkrisen-klimapolitikken-i-vanry/o/5-95-355961

PS Hvor lenge er det siden Samset var i rampelyset? Lurer på om han er sur over å bli forbigått av Nakstad et al, eller om han innerst inne er glad til?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.