Pandora Papers: Avdekker økokriminelle statsledere, politikere og milliardærer

Started by Telehiv, 04.10.2021, 13:12:35

Previous topic - Next topic

Telehiv

Aftenposten/e24 legger nå ut siste lekkede informasjon om korrupte og skattesnytende toppfolks største mareritt:
Pandora Papers.


Pandora papers
Pandora papers er en lekkasje av 11,9 millioner hemmelige dokumenter.
- Lekkasjen stammer fra 14 ulike firmaer som alle jobber med å sette opp og administrere anonyme selskaper i skatteparadiser på vegne av sine kunder.
- Mer enn 600 journalister fra 150 mediehus over hele verden har samarbeidet om å granske dokumentene og kontrollere opplysningene med andre kilder.
- Samarbeidet har vært ledet av det internasjonale journalistnettverket International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ).
- Det var ICIJ som først fikk lekkasjen. Kilden har ikke stilt noen betingelser for å gi ICIJ dokumentene.
- Ingen mediehus har betalt noe for å få tilgang.

Ny dokumentlekkasje avslører:
• 35 statsledere
• 300 politikere 
• 130 dollarmilliardærer

Dette er altså en skurkeavdekning som trolig vil måtte bli et sentralt storpolitisk debattema denne høsten.

Og noen skjelver i buksene også her hjemme:
Over 300 nordmenn er oppdaget i datalekkasjen. Vi får nok vite hvem de er etter hvert, får vi håpe.
Her er et skurkefordelingskart for Norge:



Lenke: https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/0GozX2/dette-er-dokumentlekkasjen-pandora-papers

Telehiv



ConTrari1

Quote from: Telehiv on 06.10.2021, 09:49:56
Mer om Pandora Papers, med uttalelse fra skattedirektøren:

https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/OrjJmk/skattedirektoeren-om-pandora-papers-viser-at-det-er-risiko-for-aa-bli-oppdaget

"Pandora Pampers", brukte sådanne, hold deg for nesen. Dette ser ut til være en ny false flag operation, Steigan skriver:

Pandora Papers kaller de det, som ei oppfølging av Panama Papers og Paradise Papers, og det skal angivelig være en lekkasje som avslører de rike og mektige og deres skattesvindler og lyssky affærer. De kunne ha kalt det Pandora Pampers, for det er mye som stinker, ikke minst av de journalistiske metodene og av sjølve «lekkasjen».

For det er høyst tvilsomt at dette er noen lekkasje i ordets vanlige mening eller at dette er resultat av ekte, gravende journalistikk. Jo mer som kommer fram om dette påståtte skupet, jo mer framstår det som et bestillingsverk fra Biden-administrasjonen.

Som vi pekte på i forrige artikkel er International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ), som har organisert det internasjonale avsløringsteamet, sponset av Ford Foundation, Luminate (det vil si Pierre Omidyar, eBay) og Open Society Foundation, det vil si George Soros.


Vi pekte på hvor selektiv og merkelig denne «avsløringa» er:

«Hva? Kongen av Jordan og Tsjekkias statsminister? Endelig fikk vi tatt dem! Verden har ventet på dette. OK, hvis man nå har avslørt Tony Blair enda en gang, så får det være bra. Men unnskyld oss: «Vladimir Putins «uoffisielle propagandaminister»«, altså ikke en gang Putin sjøl, men en han kjenner godt!»

600 journalister? Hva har de holdt på med?

Vi spør igjen: Hvor er Rothschild, Rockefeller, Carnegie, Ford, Soros, Clinton Foundation, BlackRock, Vanguard, State Street? Hvor er Google, Facebook og Bill Gates?


Verden er så merkverdig innrettet at små fisker sitter fast i garnet, mens store fisker kommer seg gjennom hullene. Dette er ikke gravende journalistikk, det er BE-gravende journalistikk.

https://steigan.no/2021/10/pandora-pampers-det-stinker-lang-vei/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.