Septembersnø en rekke steder i Norge - mot normalt

Started by Telehiv, 24.09.2021, 16:12:17

Previous topic - Next topic

Telehiv

Alle som trodde på klimaalarmistenes lovnader for en 20-30 år siden om at snø skulle bli "a thing of the past" og kjøpte ny bermudashorts på dette håpet, får en ny smekk nå allerede i september:

Stemningsbilde fra E6


Vegtrafikksentralen i Øst melder nå at flere steder i fjellet ligger det snø i vegen, og NRK Trafikk skriver at det er snø og slaps over 1000 meter ved fjellovergangene i Sør-Norge.
Politiet i Innlandet melder at totalt ni biler har kjørt i grøfta ved E6 Hjerkinn på grunn av utfordrende kjøreforhold. Det er ikke melding om personskader og politiet er i gang med berging.

PS: Vi har ennå ikke fått det bekreftet, men det sirkulerer rykter om at John Smits i direkte forbindelse med disse snønyhetene (som han i år som i fjor og året før dessverre igjen glemte å advare om i meldingene så sent som i går) skal ha gått i akutt vinterleir i NRKs anti lyd- og selvskadingsapterte bøttekott for sjokkskadde klimaalarmister, med bitepinne og alt. Vi har jo lenge observert (ikke modellert!) hans ubehagsrykninger i videre-pekeren etter hvert som det har tikket inn meldinger om feilslåtte modeller for både Antarktis og Arktis.

Særlig den økende sjøisen i Arktis bryter jo voldsomt med klimamodellene og skal ha gitt bøttekottsøking allerede i forrige uke: