COP 26 -bad COP?

Started by ConTrari1, 21.09.2021, 08:26:24

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Nå ja, det har vel ikke vært så mye good COP, så bad cop - good cop assosiasjonen halter litt. Glasgow lover ikke bra for alarmistene.

Norges statsminister Erna Solberg sier det er dårlig stemning i forkant av klimatoppmøtet senere i høst. Flere av de store landene møtte ikke engang opp på formøtet i New York. De har trolig viktigere ting å gjøre.

Det er kanskje endelig kommet så langt at "the shit hits the fan", aka vindmøllene. Spenningen begrenser seg vel til hvor mange hundre delegater som kommer fra lands om Guinea i år, med gratis FN-betalt (altså betalt av oss) reise med flott hotell og god mat, blir det over 600 denne gangen? Selv i København kunne man snakke om en slags vekkelse, nå er det mer av en seanse for søvngjengere.

Solberg er frekk nok til å mane frem skyld-tårer til fordel for små, fattige land som er de største profitørene av vestlig kunstig skyld.

– Det er påtakelig dårligere stemning før Cop 26, særlig fra mange av landene som står i fare for å få de største utgiftene knyttet til klima, små øystater og fattige land, sier Solberg til VG.

Det er vel heller snakk om at de ikke har fått oppfylt drømmen om "Cargo" fra himmelen slik de ble lovet. Klart det skaper dårlig stemning. Jeg kjenner den følelsen, ikke en eneste karbonbaron-krone er kommet min vei.

Tore Kristiansen i Documetn kommenerere:
Hun begrunner ikke hvorfor «små øystater og fattige land» skal få store utgifter knyttet til de påståtte klimaendringene. Så langt har de varslede, klimautløste problemene for disse landene stort sett uteblitt helt. Eksempelvis er små øystater ikke sunket i havet, som det er blitt spådd at de skulle være per nå.

Disse landene er derimot tilgodesett med mye oppmerksomhet og støtte, basert på at det hevdes at de en gang i fremtiden visstnok kan komme til å få slike problemer. Disse landene har dermed økonomisk interesse av å fremstille faren ved klimaendringer som størst mulig. Jo større fare de kan fortelle at de er i, jo mer penger kan de klare å få overført fra verdenssamfunnet.
'

Ja, frekkhetens nådegave har i sannhet "dronningen av sammensurium".

Det tegner til et bad COP rund baut. Forvent intetsigende eller svært vag dekning fra MSM.

https://www.document.no/2021/09/20/klimatoppmotet-cop26-ser-ut-som-en-fiasko-for-det-har-begynt/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.