ER slår til -kommer Samset?

Started by ConTrari1, 20.08.2021, 13:50:29

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Nå skjer det! Glem Afghanistan, glem valget, glem alt! Extinction Rebellion skal ha flere aksjoner, vil Samset, som bedyret at han skulle begå sivil ulydighet- bli med? Eller får han munnkurv og fotlenke av ledelsen? Eller kanskje han ikke har guts nok til å gjør noe konkret for å redde klimaet.

Aktivistgruppen Extinction Rebellion planlegger store aksjoner i Oslo kommende uke. I årets trusselvurdering advarer PST mot potensiell radikalisering i aktivistgrupper som fokuserer på klimasaken.

Oooh, så redde vi blir!

– Vårt krav er at vi skal sette liv fremfor profitt. Vi kommer til å aksjonere på forskjellige måter og på forskjellige steder. Det kommer til å være aksjoner mot departementer, institusjoner som er ansvarlige for klima- og naturkrisen og det kommer også til å være veiblokader veldig sentralt.

Noen av aksjonsplanene er annonserte, mens andre blir en overraskelse, ifølge Kolstø.


Får vi se noe a la aksjonen på undergrunnen i London, der rasende passajerer dro ER-ekstremister ned fra vogntaket?

MDG er selvsagt med på leken:

– Radikalitet er helt nødvendig i natur- og miljøpolitikken fordi den politikken som har vært ført til nå ser jo alle at har vært for lite radikal - i betydningen for lite handlingsvillig. Så bruker Extinction Rebellion kraftige virkemidler som vekker oppsikt, men så lenge de holder seg langt unna vold, sjikane og ødeleggelser og bruker sine virkemidler på en ikkevoldelig måte, er det innafor det samfunnet kan akseptere.

No vert det ækksjn, folkens! Fylgj med på framhaldssoga.

https://www.nrk.no/norge/klimaaktivister-planlegger-masseaksjoner_-_-radikalitet-er-helt-nodvendig_-sier-mdg-1.15616387
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.