Frykt for at FNs ambisjoner for Cop26-konferansen i Glasgow blir Flop26

Started by Telehiv, 14.08.2021, 11:20:35

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det er tid for å fornye de 5-årige Parisavtaleløftene, som særlig USA (Biden) og UK (Johnson) har lagt mye forhåndsprestisje og -posering i å lykkes med under Cop26 i november i Glasgow. Hovedbudskapet deres har vært at de 20 største økonomiene (G20-landene) skal stille opp med økte økonomiske forpliktelser ifht de forrige 5-årsløftene man avla.
Problemet er at bare 8 av G20-landene har vært villige så langt.
Store økonomier som ennå ikke har meldt inn nye løfter er Kina, India, Brasil, Sør-Afrika, Saudi Arabia, Russland og Australia.

Kanskje de har begynt å se tydeligere hva spillet går ut på? Uforlignelige Josh har tidligere karikert sentrale deltagere som ikke har klart å skjule sin finanshunger på slike tidligere konferanser, og lite tyder på at det er noe nytt i denne saken:

- ut med masse penger for vestlige i-land som allerede har det minst skadelige miljøavtrykket av industrilandene
- de svære vekstøkonomiene i Asia får ture fram med miljøskadelig produksjon som før, og slipper de vestlige "klimakrav"
- ingen "klimagevinst" registrert, derimot en rekke nye belastninger på miljøforhold ifm. ressursrovdriften for å bringe fram påstått "grønn teknologi"
- osv.

 

Lenke: https://climatechangedispatch.com/concerns-grow-that-un-climate-summit-will-end-in-failure/


Telehiv

De som vil sette seg mer inn i Cop26-problematikken og dens finansiering og faglige utfordringer, finner flere artikler her:
https://www.thegwpf.com/concerns-grow-that-un-climate-summit-may-end-in-failure/

PS: Noen tror fremdeles blindt på CO2-hypotesen, dem kan vi ikke hjelpe. Men de som har sett med mistro på hele narrativet og lenge har lurt på hvorfor CO2-nivået fortsetter å stige - tross 30 års pengesløsing for å snu klodens naturlige prosesser - kan få sin mistro styrket ved å se på denne figuren:Lenke: https://www.thegwpf.com/ipcc-report-confirms-that-climate-policies-have-failed-its-time-to-do-something-different/