Hold deg unna "grønne" investeringer!

Started by ConTrari1, 27.07.2021, 11:04:21

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Trodde aldri NRK ville skrive dette!

Grønne aksjefond var blant fjorårets store vinnere. Nå er situasjonen snudd på hodet. Ekspertene er skeptiske, og ser likheter med dotcom-boblen i 2000.

Investeringsdirektør og fondsforvalter i Nordea, Robert Næss, er tydelig på hvorfor de populære grønne fondene nå har fått seg en knekk. Han mener mange av selskapene i fondene plasserte penger i var svært høyt priset i fjor – og at de fortsatt er dyre.

– Jeg er skeptisk til de grønne vekstselskapene. Selv om mange av de grønne selskapene har hatt svak kursutvikling i det siste så er det ikke sånn at de har blitt råbillige. De har fortsatt ikke noe særlig inntjening, sier Næss.


Gjør som Ulltveit Moe, kast bort penger på det som gir deg moralsk hjertevarme. Du finner alltid noen som vil bære byrden for deg. PS Jeg har en pent bruk pyramide sentralt beliggende i Egypt til salgs for en venn, interessert?

Det virkelig komiske er billedteksten med bilde av det typiske propaganda motivet; utslipp av vanndamp fra en fabrikk, tatt i solnedgang så dampen ser skittenbrun ut, med teksten : "Grønne fond hadde en kjempevekst i fjor. I år sliter de med å levere like god avkastning."

De går helt på autopilot.

https://www.nrk.no/norge/gronne-fond-1.15580742?fbclid=IwAR2b1JNl60FO5mO0fNImdtRBhmenwEEQ0_ZR1bchwXQfTIw5ohCFCsioGWg
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.