Bare klimaalarmistene som ikke tar ferie?

Started by Telehiv, 02.07.2021, 13:12:35

Previous topic - Next topic

Telehiv

Det er et påfallende økende oppkjør og "lekkasjer" i de mest klimakrisevillige media nå, selvsagt timet mot at AR6 skal legges fram senere i år.
Uredeligheten i "klima"-framstillingene (som slett ikke dreier seg om "klima" i det hele tatt; å snakke om klimatrender krever minst 30 års datasett) er pinlige når alarmister er på ferde, med utvalgte og kortvarige værforhold som passer narrativet om den kokende klode.

Vi snakker nå særlig om de monomane og hysteriske oppslagene om varmebølgen på vestsiden av Nord-Amerika. Der har det ikke vært så varmt på over 100 år, som de sier. Men snittemperaturene har altså vært varmere for over hundre år siden....på mye lavere CO2-nivåer?! Best å ikke snakke så mye om det, ikke sant?

Nesten komisk samtidig, er den rungende taushet blant både the usual suspects blant "klimaforskerne" og alarmistklakørene i media om at store deler av østlige Canada og USA mye lenger har vært rammet av uvanlig kaldt vær.

Og hvem av "klimaforskerne" gir seg ut på å forklare at Australia er på gang med en av de kaldeste vinteråpningene siden registreringene startet?
https://electroverse.net/western-australia-shivers-through-one-of-its-coldest-starts-to-winter/

Og Sør-Amerika? Det er ikke akkurat hete som dreper folk der for tiden, men kuldebølger som ødelegger avlinger på samme vis som frostherjingen av Europas vinmarker og jordbruksområder tidligere i år. Brasil er blant de verst kulderammede:
https://electroverse.net/record-cold-strikes-brazil-heavy-frosts-ravage-sugarcane-coffee-and-corn-crops/Med dette tar jeg landeveien fatt et par-tre uker og kommer neppe til å bidra så mye her i den perioden.
Ha en fin sommer videre alle sammen!

PS: Og ta med stillongs på turen når det trolig snur til kaldere tider om noen uker...

Affen

"Nesten komisk samtidig, er den rungende taushet blant både the usual suspects blant "klimaforskerne" og alarmistklakørene i media om at store deler av østlige Canada og USA mye lenger har vært rammet av uvanlig kaldt vær."
Det samme reagerer også jeg på.  Det er nesten så det er provoserende å se / høre "nyheter" på  NRK og TV2.
Det kverner på det samme, begge to og ikke ett ord om ekstra lave temperaturer andre steder, men det passer vel ikke inn i deres "kampanje".

Ha en riktig fin tur langs landeveien  -  og en fortryllende sommer  :)

Telehiv