Fakta om fake.no hos Steigan

Started by ConTrari1, 25.06.2021, 09:43:44

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Igjen gjør Steigan en prisverdig jobb, med å avdekke det "mørke" nettverket bak faktisk.no, dette er politiske aksjonister, ikke journalister. De gjør alt for å kunne assosierer alle menings-kjettere med SIAN;

«Facebook-grupper styrt av SIAN-medlemmer, er sentrale i ekkokammeret som gjør alternative medier til vinnere i sosiale medier. En anonym profil som har uttrykt «forståelse» for 22. juli-terroristen, styrer andre viktige grupper.»

«Kartleggingen avdekket også et kjernenettverk som sprer artikler fra alle de fem alternative mediene vi har undersøkt: Rights.no, Document, Resett, Steigan.no og Lykten.no

Steigan:
Dette er naturligvis søppel opp og søppel i mente. Det nettverket disse «gruppene» har felles heter internett, og der er vi alle deltakere. SIAN er en ubetydlig gruppe på en håndfull personer. De setter sikkert pris på å bli løftet fram av «faktasjekkeren» Faktisk på denne måten. Men de er ikke kjerne i noe som helst, og aller minst i et nettverk av den typen de halvstuderte røverne i Faktisk innbiller seg.

Det at noen få folk frenetisk deler en masse lenker gjør dem ikke til noe nettverk.


Det er jo sjarmerende at Steigan slås i hartkorn med Document :-) Det viser at for faktisk.no er fienden ikke høyre-ekstremister, men frie, tenkende mennesker. De er medlem av Poynter, en organisasjon for "faktasjekkere", der ikke minst Bill Gates er involvert. Både klima, ytringsfrihet og Corona dekkes av hans skygge.

Og som vi vet var jo Bill Gates ikke bare en god venn av den pedofilidømte milliardæren Jeffrey Epstein, Gates er også en stor sponsor av WHO, og Faktisk.no gjør så godt de kan for å forsvare både Gates og WHO fra kritikk.

Steigan viser hvordan de største investeringsselskapene dominerer media i flere land. Mange har nok en ide om at slike selskaper bare er passive eiere, men det er vel liten tvil om at disse oligarkene, med tilnærmet ubegrensede midler, bruker sin økonomiske makt også til politiske formål. Faktisk.no har Schibsted som største eier, som igjen har et slikt selskap som største aksjonær. Man må jo spørre seg om hvilke ordrer som blir gitt nedover i rekkene. Jeg skal ikke gå helt over i anti-kapitalismen her, men som Telehiv nettopp har omtalt, så er kartell-virksomhet et ikke ukjent begrep, og "faktisk" et stort hinder for sunn kapitalisme.

https://steigan.no/2021/06/se-det-morke-nettverket-bak-faktisk-no/


Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.