+0,3 grader på ti år

Started by Okular, 09.03.2015, 19:30:54

Previous topic - Next topic

Okular

Kommentator Steve Case fant fram til følgende oversikt over de siste ti års justeringer av globale temperaturer hos GISS (landjorda, meteorologiske stasjoner):



Merk hvordan temperaturtoppen på 30-tallet er justert ned med 0,15 grader samtidig som temperaturtoppen rundt tusenårsskiftet er justert opp med samme verdi. Det er 0,3 grader økt differanse, det. Og stigningen mellom dem er jo rimelig jevn og trutt. De har rett og slett bare frekt og freidig bikket trenden gradivis oppover. Noen overrasket ...?

Jeg skulle likt å vite hva de foretok seg mellom si slutten av 90-tallet og 2005. Om det ble gjennomført tilsvarende (eller større) justeringer i det tidsrommet, så snakker vi altså om en 'global oppvarming' på minst 0,6 grader skapt (av mennesker, ja) på papiret fra tida mellom IPCCs AR2- og AR3-rapporter og fram til i dag.

Gollum

Klimatautologene gjør sånne ting. Er slikt en må gjøre for å bevise at en itte fører falske bevis og svindler med logikk. En gjeng sjåtoper. Tilpasser virkeligheta slik at tullpukket skal sjå ut som noe reale greier. Altruismen lenge leve. � jukse temperatur tel å samsvare med eksosutslippa er god mynt i alle huggærne huer.