Men klimakatastrofen var ikke død

Started by ConTrari1, 25.05.2021, 12:12:42

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Iallfall ikke hos SV, de er ikke redde for å bruke k-ordet.

SV finanspolitisk talsperson, Kari Elisabeth Kaski sier at regjeringens oljepolitikk er utdatert og gammeldags, og risikerer å bli en utgiftsbombe for fellesskapet.

– Skal vi nå Parisavtalens mål om å begrense den globale oppvarminga til 1,5 grader, som er ille nok, så kan vi ikke bygge ut noen nye olje- eller gassfelt, eller kullkraftverk. Punktum.

Tror hun at +1,5C er +1,5C fra nå, og ikke fra ca. 1850? Er ikke ca. 1,0 C oppvarming inntruffet allerede? Har hun sjekket med Beijing om stans i bygging av kullkraftverk? Hvor nedsnødd er det mulig å bli?

https://resett.no/2021/05/24/sv-kaski-oljepolitikken-innebaerer-at-norge-aktivt-jobber-for-klimakatastrofe/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

#1
Jeg er på Vestlandssafari i bobil og har ikke mye vettug å bidra med i den forbindelse. Har bare en tynn bønn om at de grønnjævlige ikke eksproprierer mer vidunderlig vestlandsnatur til fuglekverner. Hvorfor kan de ikke ta Holmenkollåsen til disse edle formål? Så kan bestemor & de på Frogner sykle opp og få nyte fanskapet de også?
...og så kunne de plukke med seg ørnelikene i farten? Kan da ikke la kommunen måtte gjøre dette også? De skal jo sykle de handikappede på identitetskurs..

frankolsen

Quote from: Telehiv on 25.05.2021, 17:19:32
Jeg er på Vestlandssafari i bobil og har ikke mye vettug å bidra med i den forbindelse.
Neimen  ;D
Hvor er du så heldig å trille rundt nå da ?
Eller kanskje vi skulle ta det i "Andre emner enn klima" ?