WC kaster Pachauri i WC

Started by Bebben, 02.03.2015, 01:29:34

Previous topic - Next topic

Bebben

I en bloggpost har Wikipedias tidligere hyper-historierevisjonist William Connolley nå begynt å pynte på historien om klimareligionens falne engel Rajendra K Pachauri, etter at sistnevnte har trukket seg fra vervet som leder av FNs Klimapanel som følge av anklager om seksuell trakassering fra flere kvinnelige ansatte. De fleste som leser her, er vel allerede kjent med saken.

Connolleys elleville dreit-im-vinkel-WC-vinkling er nå at Pachauri var "skapt" av Bush - "a creation of Bush"!

Som vanlig er det selvfølgelig et ørlite støvfnugg av "sannhet" i påstanden, søkt østenfor sol og vestenfor måne: Han linker til en BBC-side som - også - forteller at Bush-administrasjonen foretrakk Pachauri framfor den britiske Robert Watson, fordi:

QuoteDr Pachauri was the favoured candidate of the US Bush administration, which reportedly disliked Dr Watson's willingness to tell governments what he believed to be the unvarnished truth - that human activities were contributing dangerously to climate change.

He - så Bush fikk innsatt Pachauri for å si noe annet? Så har Pachauri vært "uvillig" til å bedrive klimapropaganda overfor myndighetene rundt om i verden? Stakkars BBC og WC, fant de virkelig ikke noe bedre enn dette?

Dette er rimelig hysterisk, men det er likevel et forvarsel om at historien vil bli skrevet om. Bare vent...

I mellomtiden, hvis folk tilgir meg en smule pub-humor, og for å si det på engelsk, må jeg nesten få lov til å kommentere:

- So Patchy was finally thrown under the Bush - which of course was precisely what he has been begging for.


H/t Shub Niggurath.

Jo dårligere tider, jo bedre skjemt! (Ernst Röhl)

stjakobs

Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly and applying the wrong remedies.