Author Topic: Forskning.no stenger for kommentarer  (Read 261 times)

ConTrari1

  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 1 994
    • View Profile
Forskning.no stenger for kommentarer
« on: 11.04.2021, 12:22:41 »
forskning.no har hatt kommentarfelt i mange, mange år. Vi har allerede i lang tid stengt for kommentarer under artikler på enkelte temaer. Nå stenger vi for godt.

Mange andre nettaviser har gjort det samme. Håpet om frisk og god debatt, et stort mangfold av debattanter, økt kontakt med leserne og brukergenerert innhold er ikke innfridd.


Kommentarfeltene har ofte i stedet blitt fylt av personangrep og usakligheter, som det krever for mye innsats å moderere. Det gjelder også på forskning.no.


https://forskning.no/om-forskningno/vi-stenger-kommentarfeltet/1841266

Ris til egen bak må man kunne kalle det, da Terje Wahls blogg forsvant, og et utall utrivelige alarmister mistet sin varmestue.

Han ligger fortsatt på nettet under forskning.no, med sitt siste innlegg fra 20. februar 2020. Men nå er de 1700+ kommentarene slettet, inklusive hans aller siste lakoniske (og helt ubegrunnede) melding:

"Jeg stenger herved for kommentarer på denne tråden" (fritt etter hukommelsen).

https://blogg.forskning.no/terje-wahls-blogg/som-forventet/1641737

For de 1700+ kommentarene er borte. Jeg liker ikke dette, det er vel mange som har arkivert lenker til nettstedet også på grunn av kommentarene. De er nå utilgjengelige for all fremtid. Man burde hatt disse synlige. Og det er fritt frem for aktivister som Carlo Aall å kjøre sin propaganda uten motforestillinger. Joda, de slipper til innlegg, men hvor mange klima-skeptikere kommer gjennom sensuren? Forskning.no har nok fått beskjed fra sine eiere om at brysomme stemmer må forstumme.

Knebelen -aka munnbindet- strammes.


Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

frankolsen

  • Medlem
  • ***
  • Posts: 225
    • View Profile
Re: Forskning.no stenger for kommentarer
« Reply #1 on: 11.04.2021, 17:57:56 »
Ja det er nok en hel del elementer som nå går i mot det Terje Wahl har predikert, så da stikker man av med halen mellom beina  ;D