Isbjørner for n'te gang

Started by ConTrari1, 11.04.2021, 11:40:12

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Mumler Gåsegg-versjonen av isbjørn-skremselet? Eller kanskje heller Gumler Måsegg? Noen har sett en isbjørn spise fugleegg, og voila! er katastrofen et faktum.

Isbjørnens tradisjonelle jaktmarker smelter bort, og sultne bjørner må stagge sulten på fugleegg. Men gode eggsankere er de foreløpig ikke blitt.

En tidligere studie offentliggjort i Nature Climate Change i juli i fjor, anslår at bestanden av isbjørner kan være sultet til døde innen 2100.


No problem! Selvsagt vil tusener av klimaforskere gladelig ofre seg som bamsemums. Innen år 2100 er det sikkert mange millioner av dem.

Dette er på nivå (men ikke ment som humor) med salig Dusteforbundets funderinger over grisen; "Svinet egner seg ikke som jakthund." Der man samtidig slo fast at svinet sjelden benyttes i første person entall; "Mitt svin!" er mye mindre vanlig enn "Ditt svin!" Tenk om klimaforskningen kunne nå slike faglige høyder.

Dette er en NTB-artikkel hos Resett, og da har de ikke lov til å åpne for kommentarer. Lurer på hvorfor de tok den inn i det hele tatt? Kanskje som ren ironi.

https://resett.no/2021/04/11/isbjorner-ma-spise-fugleegg-for-a-overleve/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.