Author Topic: Khronos intervju med professor Olav Kvalheim (okt 2020)  (Read 85 times)

Telehiv

  • Global moderator
  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 3 224
  • Qui vivra verra
    • View Profile
Khrono er en nettavis etablert i 2013 som utgis av Oslomet (det idiotiske nynavnet på "storbyuniversitetet" og ikke en klynge rusmisbrukere under ei bro over Akerselva, som navnet minner mer om). Selv kaller Khrono seg "en uavhengig nyhetsavis for høyere utdanning og forskning" og gir tidvis interessante innsyn i norsk akademia på godt og vondt, instituttsladder og -intriger inkludert. 

I oktober i fjor gjorde de et intervju med kjemiprofessor Olav Martin Kvalheim som, tross journalistens åpenbare knefall for klimamakta i bunn, har mange spreke og utfordrende synspunkt å bidra med (se link nederst).


Forskerparet Tarja Rajalahti Kvalheim og Olav Martin Kvalheim ved sitt hjem i Sunnfjord. Tarja er sivilingeniør i kjemiteknikk og har doktorgrad i bruk av avansert data-analyse for medisinsk diagnose, Olav er kjemiprofessor med kjemisk analyse og multivariat data-analyse som hovedkompetanse.

Kvalheim er bl.a. nestleder i Klimarealistenes vitenskapelige råd, og er kjent som en sentral kritisk røst i klimadebatten i en årrekke, og var tidlig tydelig på at politikken forlengst har overstyrt det som må ha eksistert av forskningsetikk i klimarøyrsla innledningsvis. Det var nok derfor en viss skadefryd bak hans kommentar til BT da Climategate-skandalen ble rullet ut i alle verdens media fra nov 2009:
https://www.bt.no/nyheter/innenriks/i/R1goO/klimaforskere-forfalsker-og-manipulerer 

Khronos intervju med Kvalheim finner dere her:
Link: https://khrono.no/heime-hos-professor-klimakrisa-finst-ikkje-journalistane-er-hjernevaska-og-greta-thunberg-er-indoktrinert-av-mor/525015

« Last Edit: 30.03.2021, 10:39:37 by Telehiv »