Author Topic: Norge bygget mest vindkraft i Europa i fjor  (Read 242 times)

Telehiv

  • Global moderator
  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 3 588
  • Qui vivra verra
    • View Profile
Norge bygget mest vindkraft i Europa i fjor
« on: 27.02.2021, 18:39:31 »
Den norske regjeringen har vidåpnet landet for utenlandske vindkraftinvestorer, som med norsk politi i ryggen kan overkjøre lokalbefolkningene og fråtse i norske landskapsidyller som forvandles til brummende helvetesområder for både folk og fugl og miljø forøvrig.

I klimagalskapens beste tradisjon har lille Norge - allerede 100% dekket med ren vannkraft - bygget ut mest vindkraft på land i hele Europa i fjor. For så ille er det: All denne norske utbyggingen har skjedd på land!
Nederland og Belgia har til forskjell gjort store deler av sin utbygging til havs.

Men vi har mer selvskading i vente: Bransjen selv mener at skjerpede klimamål og økt strømbehov i industrien vil kreve langt mer vindkraft. Og som flere enn oss her på kd.com nå har oppdaget; Rotevatn-banden har løyet grovt til EU og FN og underslått Norges faktiske CO2-redusering allerede oppnådd gjennom skogsfaktoren.

Både Sp og FrP har nå vært i media med denne kritikken, uten at regjeringen synes å ville hensynta dette fordi de ikke vil ha politisk motstand mot sine unødvendig selvpålagte og grovt selvskadende CO2-kutt. Som de fleste begynner å skjønne nå: Regjeringen tjener helt andre herrer enn folkets interesser i disse sakene.

Slik ser den foreløpige vind-selvskadingen ut grafisk:Denne artikkelen gir en bra oppdatering på situasjonen:
https://e24.no/olje-og-energi/i/9O6yzE/norge-bygget-mest-vindkraft-i-europa-i-fjor

« Last Edit: 27.02.2021, 19:08:30 by Telehiv »