Norsk regjering med "politisk" klimavalg

Started by ConTrari1, 24.02.2021, 10:51:23

Previous topic - Next topic

ConTrari1

I følge Paris-enigheten kunne Norge ha oppført skog og utmark som co2-deponier, men det vil regjeringen ikke gjøre. Da kunne begrunnelsen for landeødende klimatiltak bli svakket. Vi tilbereder virkeligheten akkurat som vi vil, ser de ut til at de tenker, og  folket må bare føye seg.

Fremskrittspartiet har lest et brev regjeringen har sendt til Stortinget. Der står det at hvis vi hadde brukt EUs regnemåte, «kunne Norge ha regnet med et CO2-opptak på om lag 10 millioner tonn fra skog- og arealsektoren» i årene 1990 til 2030. Det er omlag halvparten av de kuttene på 50 og opp mot 55 prosent som regjeringen har stilt opp som mål.

Så hvorfor rapporterer ikke Norge inn disse tallene for skogen, som altså skyldes at det er plantet mer skog og kommet til utmark? Dermed tar skogen opp CO2, som kompensasjon for det som slippes ut. Selv Cicero sier ifølge NRK at Norge selvfølgelig kunne rapportert dette inn og dermed fått det godtkjent i forhold til Paris-avtalen.

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) sier regjeringen har gjort «et politisk valg» ved å holde det fulle CO2-opptaket i norsk skog unna det overordnede norske klimamålet.

– Det er klart det er et politisk valg, men det har vi valgt å gjøre, sier han til NRK.


https://resett.no/2021/02/23/regjeringen-ofrer-norges-omdomme-for-a-lure-sin-egen-befolkning/
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Telehiv

Er det noe som forundrer lenger når det gjelder denne regjeringen?

ConTrari1

Quote from: Telehiv on 24.02.2021, 11:14:58
Er det noe som forundrer lenger når det gjelder denne regjeringen?

Kan se ut som Solberg etter valget sikter seg inn på en klima-stilling i FN om en fiktiv problemstilling:

Et av fire området, er det Erna Solberg omtaler som «sammenhengen mellom klima og sikkerhet». Torsdag skal hun tale digitalt for første gang etter at Norge ble medlem ved årsskiftet.

– Det som er spennende, er at det er et møte på ett av de fire innsatsområdene som vi har snakket om å forsterke med vårt medlemskap, nemlig sammenhengen mellom klima og sikkerhet, sier Solberg til NTB.


https://resett.no/2021/02/23/er-dette-fn-jobben-erna-solberg-sikter-seg-inn-pa/

Vi husker jo  alt ståket om at borgerkrigen i Syria skyldtes klimaendringer.
Solberg vil nok spinne videre på tilsvarende fabrikkerte kriser.

I remember laughing to myself when I first read about this in The Guardian. I thought it was junk science then, turns out I was right.

There is a new study from the University of Melbourne, the Georg Eckert Institute and Freie Universität which has found several problems with research related to assessing the propensity for war amid environmental changes due to 'global warming'.

The paper, just published in Nature Climate Change, demonstrates that much of current research on the topic (such as what was pushed by the Guardian article) suffers from a multitude of flaws and bias.


https://wattsupwiththat.com/2018/02/13/remember-when-climate-change-was-the-reason-for-the-syrian-war-never-mind/

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.