Author Topic: Heia Bill Gates... NOT!  (Read 183 times)

translator

  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 911
    • View Profile
Heia Bill Gates... NOT!
« on: 16.02.2021, 00:13:59 »
Det er ikke bare Klaus Schwab som skriver bøker for tiden. Bill Gates kaster seg nå ut i klimakampen og har fått anmeldelse på nrk.no

Quote
Er ikke alt dette snakket om naturen og klodens beste bare en unnskylding for å tjene enda mer penger? En forventet innvending mot den nye boken fra Bill Gates er at han er teknokrat og kapitalist.

Jeg tror det enkle svaret på det spørsmålet er: Nei.

Bill Gates er – for de av våre lesere som siste 50 år har befunnet seg i et annet solsystem – en av grunnleggerne av Microsoft, selskapet som gjorde PC-en til allemannseie. Han er, sammen med kona Melinda, stifter av Gates Foundation som har gjort en stor innsats i å bekjempe sykdom og fattigdom i verden.

Bill Gates er kort sagt en av verdens gløggeste og rikeste menn. Nå gir han altså ut denne boken med en tittel som er beundringsverdig klar: «Hvordan unngå en miljøkatastrofe. Teknologien vi har og gjennombruddene vi trenger».

https://www.nrk.no/anmeldelser/anmeldelse_-_hvordan-unnga-en-miljokatastrofe_-av-bill-gates-1.15375037

I sin forrige bok fra 2013,  "Confessions of a Greenpeace Dropout", kom Patrick Moore med en lovprising av denne mannen. ("Three Cheers for Bill & Melinda Gates Foundation!"). Den er det ikke mye igjen av i dag. Bare les hans nye bok "Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom", som jeg vil anbefale på det varmeste (dessverre må den bestilles via Amazon).

https://twitter.com/EcoSenseNow

 
« Last Edit: 16.02.2021, 00:17:13 by translator »
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund