Author Topic: MDG i Oslo tar den helt ut  (Read 30 times)

ConTrari1

  • Supermedlem
  • *****
  • Posts: 1 321
    • View Profile
MDG i Oslo tar den helt ut
« on: 15.02.2021, 09:39:51 »
Sikkert kjent for de fleste at MDG -med regjeringens velsignelse- ønsker å innføre forbud mot "fossil" biler i deler av byen, ført innenfor Ring 1 (som i praksis er bilfri allerede) og deretter gradvis utover fra sentrum, med base i "trygge" venstreradikale områder som Gamle Oslo.

Og Ap sier ikke et pip. Dette er flott! Få saker kan være mer selv-destruktive for klima-fanatikerne enn å innføre et meningsløst forbud, som ikke kan ha annen hensikt enn å strupe bilbruken. Jeg ser frem til at dette innføres, og blir ignorert, for politiet kommer nok ikke til å prioritere håndhevelse av denne regelen, like lite som de ser ut til å være opptatt av "miljø"-fartsgrensen på hovedveier i Oslo. 

Derimot kan vi se frem til en stadig fallende kurve for MDGs oppslutning.

https://resett.no/2021/02/14/rasende-reaksjoner-pa-planer-om-utslippsforbud-politikerne-herser-med-folket/

Og, til glede for de ølglade struper; man har funnet et 5000 år gammelt bryggeri i Egyptens land:

https://resett.no/2021/02/15/5-000-ar-gammelt-olbryggeri-funnet-i-egypt/

Og, mens vi er i gang med en samle-kommentar fra Reset; flott artikkel av Nicolai Stang om Kristin Halvorsen og hennes utskeielser:

Halvorsens faglige bakgrunn er sosialpedagogikk og kriminologi. Som kunnskapsminister fikk sikkert Halvorsen bruk for sosialpedagogikken. Klimarealistene har også foretatt en grundig gjennomgang av lærebøker i skolen, og muligens kan Kristin Halvorsen ta noe av æren for at skolens grønne ungpionerer ikke står særlig tilbake for fortidens røde pionerer i Sovjets Komsomol og DDRs Freie Deutsche Jugend hva gjelder grad av indoktrinering. Kriminologi kan også være relevant. Det grønne skiftet kan nemlig vise seg å bli norgeshistoriens største ran siden Jacob Juel stakk av med et beløp tilsvarende halvparten av statens årlige inntekt på slutten av 1700-tallet.

https://resett.no/2021/02/13/kristin-halvorsen-utnevnt-til-klimaekspert/