USA under Biden.

Started by ConTrari1, 28.01.2021, 11:46:52

Previous topic - Next topic

ConTrari1

Foreslår at vi har en ny tråd om forholdene i USA etter at Biden tok over. Det skjer mye på kort tid der nå, og Biden signerer Executive Orders i full fart, mer enn noen annen president. Det er nå Demokratenes våte drømmer skal føres ut i livet, men fort! Det er som om de frykter at de lever på lånt tid.

Ikke minst ser vi dette når det gjelder klima. Keystone XL oljeledningen fra Canada er stanset, og USA mister 4000 arbeidsplasser. Det er ironisk at Canadas radikale statsminister er rasende over denne "klima-seieren". Nå skal transporten skje med tog, og godstog i Amerika er som kjent ikke elektriske. Utslipp? Hvem bryr seg om det, så lenge de kan påberope seg å vinne en symbolsak.

Som mange ventet, har Biden gått tilbake på sine vage løfter om ikke å stanse fracking. Nå skal dette forbys på all føderal grunn, som utgjør ca. 20% av alt areal i USA. Landets uavhengighet av oljeimport vil nok snart forsvinne. Og selvsagt skal Biden inn i Paris igjen, men jeg tror ikke det blir lagt så mye vekt på nå, for Paris er så utvannet at "avtalen" har liten markedsverdi. Men det kommer sikkert noen milliarder inn i FNs tilsynelatende utdødde klimafond.

Regimet er også i full gang med sine hevnaksjoner mot politiske motstandere:

FBI-agenter stormet onsdag morgen hjemmet til journalist Doug Mackey og kastet ham i fengsel. I tiltalen heter det at han brukte sosiale medier til å spre feiloppfatninger rett før valget i 2016. FBI viser til en lov som sier at det ikke er tillatt å påvirke velgere slik at de avstår fra å stemme.

https://www.document.no/2021/01/28/tucker-fbi-agenter-hentet-journalist-kl-0700-om-morgenen-pga-memer-om-valget/

En venstreradikal journalist har skrevet innlegg med samme innhold, men det spiller ingen rolle. Nå skal folket oppdras og knebles. Det er mange spekulasjoner om hva som skjer fremover i USA, og mye av dette er vanskelig å legge særlig vekt på , spesielt etter de mange spådommene om alskens dramatiske ting som skulle skje etter valget. Men noe som bør være lett å sjekke er at Biden måtte leie privat fly for å reise til DC. Militæret nektet ham å bruke et av deres, selv om Biden jo skal være Commander in Chief. Og mange tusen soldater er fortsatt i DC, det er vel ingen som tror at rasende MAGA-horder står oppmarsjert på den andre siden av Potomac-elven, klare til å rive The Swamp i filler? Så hvorfor er de der?
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

ConTrari1

#1
Ooops, var visst 10.000 jobber som forsvant med Keystone XL, ikke 4.000. Denne korte videoen fra en forbannet arbeidsledig arbeider sier mye om frustrasjonen som jeg tro vil spre seg i landet i løpet av kort tid. So mannen sier: Det er "America last" nå.

This was powerful!
A black construction worker on the Keystone XL Pipeline took to social media after Joe Biden and Democrats fired him and 10,000 co-workers this week so that Americans could pay more on their utility bills.


The man talks about his new car he will likely have to sell. Then he adds this,

"It just doesn't f*ckin make any sense. It doesn't make any sense. HOW! Did Donald Trump... I know how – They took it! They didn't steal the election. When you steal something that's when no one knows that you took it. But they outright boldly went in and said, "We're gonna f*cking take this presidency from you. Screw the American people. Screw you, Donald Trump. Screw everybody! America last! Oh, and by the way, you guys are going to lose your job!" "


https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/doesnt-make-sense-took-must-see-black-keystone-pipeline-worker-goes-off-biden-fires-10000-co-workers-video/

EDIT: Tar også med at Biden nå har forbudt amerikanerne å bruke ordet "China Virus"! Ikke for ingenting at mange kaller ham Xiden. Lurer på om det er tillatt med "Chinese Virus"? dette smaker av panikk, ikke hos Biden, som neppe forstår mye av det ahn blir beordret til å signere, men hos den radikale klikken som ønsker å begrense  borgernes frihet.

INSANE: Joe Biden Signs Executive Order Banning the Term "China Virus" (thegatewaypundit.com)
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.